Followers

Thursday, July 10, 2014

Post Laju Sampai Lagi

Ada poslaju sampai baru jap ni
terketar2 kena isi nama, ic no dan sign kat borang depa
sebelum diberi bungkusan pada auntie

Rezeki auntie untuk makanan amat murah
Allah sentiasa buka hati readers auntie
untuk memberi auntie makanan
Alhamdulillah
bersyukur atas rezeki dan nikmat Allah

Mesti asal dari blogs readers dan terus jadi kawan facebook
Yang seronoknya bila dah jadi kawan fbook
bolehlah berhubung dan berchatting
bila ada yang sudi menanya kabar
disitulah auntie dikenali dengan lebih rapat
bila readers membaca blog auntie
Katanya dia tahu auntie suka makan ikan pekasam
dia nak hantar ikan pekasam Perlis
Terus auntie kata terima kasih banyak2
memang auntie suka sangat makan
Alhamdulillah
tadi parcel tu sampai







Memang auntie tak kenal personally
hanya melalui siber
hihihihi
dari kampung auntie katanya
Junjong, Kedah



Aida Marhaini Rahmat

Macam manalah nak membalas baik budi orang2 macam gini
yang baik  pada orang2 tua
Hanya Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
yang membalas setiap kebaikkan
terutama pada bulan Ramadhan yang mulia ini.

"Barangsiapa mengerjakan kebaikan walau sebesar zarah pun,
 nescaya dia akan melihat (balasan) nya.
 Dan barangsiapa yang mengerjakan kejahatan walau sebesar zarah pun,
 nescaya dia akan melihat (balasan) nya pula.”
 ( Surah Az-Zalzalah ayat 7-8 )

Ribuan Terima Kasih auntie ucapkan pada Aida Marhaini Rahmat

13 comments:

  1. rezeki auntie tu..alhamdulillah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Moga Allah perluaskan rezeki pada yang memberi

      Delete
  2. Sebenarnya auntie terlalu baik tu sebab ramai yg sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah pandangan Kakzakie terhadap auntie begitu.

      Delete
  3. kirim salam kat aida tu ye.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam boleh tapi lebih2 tak leh
      dah berpunya, so not available lah
      hihihi

      Delete
  4. Syukur. Ramai yang sayang kan auntie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah cybermummy
      rezeki auntie

      Delete
  5. Budi yang baik dikenang juaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah yang dapat auntie lakukkan
      mengenangkan kawan2 yang baik hati

      Delete
  6. salam auntie, saya pembaca baru... murahnya rezeki auntie... alhamdulillah. salam kenal auntie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih sudi membaca penulisan auntie.
      Salam kenal kembali Zana

      Delete
  7. aida ni kawan sy masa sekolah mennengah..memg baik orgnya aunty....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...