Followers

Tuesday, July 15, 2014

Hit My One Thau Followers

Alhamdulillah
Hari ini cuti Nuzul Quran diWilayah
Auntie Berbuka Puasa bertiga hari ni
Uncle, Auntie dan PG
Masak pun simple jer
Lemak Cili Api ikan jacket+ Buncis
Soft Taufu + Button Mushroom masak blackpepper
Pekasam Ikan Puyu
Telur Dadar

Ohhh..nak rakamkan kegembiraan
Hari ini dah ada followers yang keseribu
Happy sangat sebab dah ada 4 figures
Average unique readers auntie approx 2 thousand per n3
Heran, apalah ada dengan blog
situa ni..hihihihi

Selamat Berbuka ouls
Nak buat sirap bandung + cincau+ selasih jap



14 comments:

  1. Tahniah. Bagi saya blog Puan menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Kasih

      Auntie akan cuba untuk kekalkan tarikkan pembaca hihihihi

      Delete
  2. Mudah2an auntie dan uncle sihat2 selalu :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.

    salam nuzul Quran, auntie! sy mmg suka baca blog auntie. kadang sempat komen, kadang tak sempat sebab nak mengejar masa. tapi takkan miss baca hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Wani

      Salam Nuzul Quran kembali.

      Terima kasih sudi membaca

      Delete
  4. Salam ramadhan auntie....dn slmt hari raya yg bakal akan tiba nnti...moga auntie sihat2 stiasa. Boleh nak dapatkan fbook auntie tak?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan kembali roy,

      Wah dah lama tak tinggal jejak.
      Add lah auntie, nanti auntie approvekan

      Delete
  5. Salam aunty...

    Ikhlas pendapat saya, blog aunty memang best dibaca. We can feel your emotions through your writing. Kalau aunty sedih ke, gembira ke...pembaca pun boleh rasa & kongsi perasaan tu. That's how special your blog is to us. Sama juga macam blog anak aunty, Peeja.

    Semoga aunty, uncle & family sentiasa di rahmati & di lindungi Allah SWT, Insya Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kembali MsFigure,

      Alamak kembang kuncup ni bila kena puji. TQ TQ TQ

      Aamiin. Terima Kasih sudi doakan kesejahteraan keluarga auntie.

      Delete
  6. setiap hari mesti nak baca apa yg auntie tulis.. harap auntie rajinlah menulis setiap hari ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi tq dear SKTJ.

      Nak tulis hari2 tak dapatlah, almaklumlah
      auntie dah tua dan kurang sihat.
      Ikut mood dan kesihatan

      Delete
  7. Dah cari nama auntie 'Noraini Mohd Salleh' kat fb, tp tak jumpa pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. roy tag nama fbook auntie kat kolum kanan
      Cuba : Nanie Nms

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...