Followers

Wednesday, May 28, 2014

Katanya Kejutan Untuk Auntie


Terima inbox message difacebook
Kami berSembang2
Akhirnya dia nakkan alamat auntie
Auntie bertanya kenapa?
Nak hantar sesuatu, nak surprisekan auntie by Tuesday
Barang akan sampai, InShaAllah

Wah semalam parcel pos laju sampai
Nasib auntie dah sampai rumah dari urusan di TH Perdana


Debar2 gak hati auntie
Tilik nama tertera disitu
Linie Hassan
Ehhh.. Auntie bersembang facebook nama lain pulak
Hariz Zaty
Adakah orang yg sama dengan nama yang berlainan?
Rasanya sama tu
Hihihi

Bila buka bungkusan
Nampaklah kain putih bersulam terjulur dari beg kertas
Ingatkan telekung bersulam




Wahh auntie pun tebarlah
Memang surprised sangat sebab ianya sehelai jubah putih
Bersulam penuh, gembira tak terhingga
Cadang memang nak cari kain putih atau beli yg dah siap
Rezeki...



Ribuan terima kasih
Hanya Allah yang membalas budi pada nya
Aamiin

Auntie kena cut short n3 ni
sebab ada urusan lagi ke Tabung Haji
Pergi dengan sahabat auntie Suraya Sani
Nak merayu supaya dia juga jadi peneman auntie kesana

Bye2..

Terima Kasih sekali lagi 
hadiah yang sangat2 auntie suka

8 comments:

  1. Cantiknya. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  2. Cantik...semoga urusan Aunti berjalan lancar

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik.

      Aamiinkan doa tu. Terima Kasih Norma

      Delete
  3. Alhamdulillah... rezeki yg sangat bermakna
    Cantik. Doa kakak juga moga hajat kawan auntie utk pergi bersama ke tanah suci tercapai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kakzakie, rezeki mendatang masa memerlukan. Alhamdulillah

      Mudah2an gitulah hendaknya, sahabat jadi peneman dan anak jadi pewaris kesana nanti.
      Aamiin.

      Delete
  4. Assalamualaikum aunty :)

    You remind me of my late mother :)...In sya Allah, semoga segala urusan auntie dan uncle senang dan mudah sahaja :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki auntie..cantik sungguh jubah tu..semoga dipermudahkan segala urusan ke sana...dn diberikan kesihatan yg baik..in shaa Allah...jagadiri ye auntie.....*dil..iskandariah..mesir...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...