Followers

Monday, April 21, 2014

Mencecah Umur Ulang Tahun Lagi

OPada 16th April 2014 genaplah umur uncle 61 tahun
Alhamdulillah, masih dapat menikmati umur yang panjang
bersama isteri dan anak2.

Semoga menuju kejalan yang lurus
'Ihdinassirotolmustaqim'
Aamiin.

Tiada apa2 sambutan istimewa
saperti biasa setiap kali ulangtahun tiba sebiji kek dan hadiah2 dari anak2




Buat pertama kalinya bukan sebiji kek tapi Pavlova dari anak bungsu - Nonoy
Anak ini memang selalunya akan beli yang terbaik dan yang termampu darinya untuk kami 



Ermmm...sedap dan terbaik pavlova dari Alexis di Great Eastern Mall
Selalunya auntie lalu saja tak pernah pula tergerak untuk singgah minum kopi disitu

Hadiah untuk papa sehelai baju 



Hadiah dari Pija


Perfume





Dari auntie tiada apa2 hadiah untuk uncle tahun ini


Hanya ciuman kasih dan ucapan sahaja dari sesorang isteri 




Petikkan ucapan dari auntie untuk uncle difacebook

Apa2 pun auntie bahagia berada disampingnya
Semoga kami diberkati dengan umur yang panjang
kasih sayang yang berkekalan hingga keakhir hayat
dan semoga berjumpa lagi dijannah
Aamiin


20 comments:

  1. happy birthday uncle.. semoga uncle sentiasa diberikan kesihatan yang baik ..

    ReplyDelete
  2. Tahniah .. semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa.

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun uncle! Semoga aunty & uncle sekeluarga sentiasa sihat dan dibarakah rezeki...amin

    ps: bermakna sungguh petikan ucapan di fb tu..i like!

    New Entry "Percutian Ke Perth, Western Australia - Day 1 (Perth International Terminal) "

    ReplyDelete
  4. So sweet...kak 'Happy Birthday' to your sweet heart!

    ReplyDelete
  5. Happy belated bufday uncle semoga sentiasa sihat dan ceria di samping untie.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday auntie. Mudah2an doa auntie dimakbulkan. Bergenang airmata baca the last paragraph tu..

    ReplyDelete
  7. Nak ucap happy birthday uncle tapi tertype auntie..maaf auntie..faktor usia nih..heheh

    ReplyDelete
  8. Assalamualaykum. Happy birthday uncle. Moga bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam NBK,

      Aamiin, tima kasih

      Delete
  9. Happy belated birthday uncle...
    sweet couple lah auntie & uncle ni...suka tengok
    =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...