Followers

Saturday, February 15, 2014

Untuk Diri Sendiri Atau Mak2

Auntie nak share dengan readers

Auntie tiada unsur riak di n3 ni
tidak dibayar atau di suruh untuk ini

Cuma nak berkongsi kegembiraan
Mempunyai kulit yang bersih

Umur tua memang akan berbekalkan
Kedutan dan kekenduran kulit
Dibawah mata dan dikeliling mulut
Ini memang dah pasti
Dapat dihilangkan dengan pembedahan plastik
Which is not my choice at all  

Yang harus dijaga adalah kusam
Kulit yang dah mati, tidak dapat dibersihkan
Dengan hanya memakai facial soap
Auntie juga ada masaalah ni
Tapi sekarang tiada lagi, so happy now
Alhamdulillah

Auntie jumpa ramai kawan2 perempuan
Mereka orang2 berduit tapi mungkin
Tak jumpa product yang betul, 
Kulit mereka kusam 
Tak nampak bersih, tompok2 jeragat 
Kesian pun ada, tapi auntie biasanya
Hanya melihat saja tapi tak tegur
Jika ditanya barulah auntie beritahu
Gitu...

Haipppp, ada sekor nyamok langgar pipi pulak
Besar pulak tu, ishhhh
sebab terlalu gebu kot..hahahaha

Okay, sambung citer
Auntie pakai Ibu Putih






Pakai sebelum tidur malam
Dan siang pula selepas subuh
Amazing, within a week
Kusam hilang
Within few weeks, 
kedegilan jeragat juga hilang
Kulit muka jadi bersih
Auntie suka sangat product ni
Jika nak beli, boleh dapat dari anak auntie
Peej, setakat ni memang amat laris
Untuk Auntie dia supply free aja
Hihihi

Auntie sarankan....belilah
memang bagus untuk diri sendiri
atau belikan untuk mak yang tak pernah 
tahu akan keujudan product ni sebagai hadiah

P/s : abam jubah pun pakai

8 comments:

  1. Salam auntie sayangg.. hehe sorry dah lama tak jejakkan komen kat sini..
    nanti saya try tanya peej produk krim ibu putih ni.. saya hanya pernah beli ephyra dengan peej..senang dan efisien berurusan dengan peej.lepas tu peramah best sembang kejap dengan dia dalam whatsapp..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali Una,

      Cubalah, tak mahal pun tapi terbaik ibu putih ni

      Delete
  2. Asalammualaikum auntie. Nak tanya auntie pakai cream ibu putih jenama ape yer. saya cuba goggle dalam internit nampak byk sangat tp bekas nya tak sama pun ngan yang auntie post kan tu....teringin gak nak cuba hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam roy,

      Ibu putih yang auntie pakai jenama tabita. Nak cuba ada emails anak auntie kat blog dia.
      Cubalah. Affordable only rm 50 saja

      Delete
  3. Assalam Kak Nani...saya teringin nk mencuba krim tu. Macam mana nk go about it or to contact your daughter?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasallam Haliza,

      Cubalah,
      email my daughter : tabita.nhb@gmail.com for any enquiries.

      Delete
  4. How about something for a man of well over 70? Will the wrinkles go or they can be regarded as a kind of fashion?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Pakcik Hassan,

      With ibu putih, just for whitening not for vanishing wrinkles..hihihihi

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...