Followers

Wednesday, January 22, 2014

Mentega Badan



Selama ni roti jer berbutter
Sekarang badan pon berbutter
Hikhik



Anak auntie bagi
Tak tahulah belenggas ker idak kalau pakai nanti

7 comments:

  1. As salam Kak. I'm one of your silent readers and this is my first time posting a comment. This is my favourite scent among all the body butters at Body Shop. Selalu pakai bila travel to cold countries and insyaaAllah, kulit tak akan merekah dan gatal-gatal. Di sini pakai like once a week shj cos it's specially made for very dry skin afterall. When I first bought dulu, harga baru RM35 but now dah RM75 ... gulp. Tapi memang worth buying cos it's long lasting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Dolphin,

      Terima Kasih, kali ni sudi tinggalkan komen.
      Ohhh...gitu ker, auntie belum pernah pakai lagi.
      Huishhh..mahal rupanya benda ni

      Delete
  2. Selalunya barang body shop tak belengas... Tiba2 rasa nak memanjakan diri jugaklah untie...

    ReplyDelete
  3. pb pun tiba tiba rasa nak terjah Body Shop

    ReplyDelete
  4. Shea butter ni memang elok & sesuai utk yg berkulit kering. kalau pakai masa tido dlm aircond ok la aunty. tapi kalau pakai siang hari and outdoor memag berlengas jadinya. heheh
    aunty blh try mandian dia jugak, memang melembapkan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...