Followers

Thursday, November 21, 2013

Just the 3 of Us

Auntie teringin nak makan Kenny Rogers
asyik layan KFC dan Nandos
So lets go out and get some Kenny Rogers

Gambar suasana malam
Ini dinner malam sabtu yang lalu
Just the 3 of us
yang lain2 ada hal

 Duduk bersebelahan dengan Abam Jubah yang disayangi


Auntie Punya - Black Pepper Sos


Uncle Punya - BBQ Sos


Abam Jubah Punya - Black Pepper


Muffins yang sedap


Air Uncle dan Auntie
Air Abam Jubah Choclate Blended
 waiter boleh terlupa, dapat kemudian


Bersih muka uncle sejak pakai sabun tabita


Auntie dah mula pakai Skincerity selama 2 minggu
visible lines di kening dan dahi hampir hilang,
Alhamdulillah, auntie gembira dengan result product tu
Kenapa herot muka Abam Jubah? 
ada yang kusut difikiran ke?

Selamat sudah keinginan auntie nak makan Kenny Rogers
Alhamdulillah




22 comments:

  1. Makan ditemani insan2 tersayang...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Haah, memang seronok makan dengan suami dan anak
      dua jejaka hebat

      Delete
  3. Setiap kali tgk uncle ni sy msti teringat kn arwah pkcik sy yg juga pencen askar mcm uncle...

    ReplyDelete
  4. amboi aunt ngidam ekk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala teringin itu dan ini, nasib uncle dan abam jubah mahu melayan

      Delete
  5. sempat lagi iklan sabun...trgelak sorang2 baca N3 kak nanie ni.u got a good sense of humour.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi, iklan tak berbayar.

      Nani sebut product2 tu sebab memang bagus

      Delete
  6. ye la auntiee.... berseri2 tgk muka auntie dgn uncle.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang penting muka berseri dan bersih.
      Yang paling penting HATI perlu dijagai dengan makanan2 rohani

      Delete
  7. cayalah auntie makanan enak sekali, uncle muka licin nampak segar je.. ..itu abam jubah mcm artis plak eh..sapa tu Andy flop popy ?..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, sekali sekala nak juga rasa perubahan makanan..hihihi
      Muka uncle sejak tumpang pakai sabun tabita auntie, result memuaskan.
      Abam Jubah kebelakangan ni asyik nak bergaya dan melawa.

      Delete
  8. org kata berdua lebih baik. tapi bertiga pun best, kan auntie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berteman makan memang seronok, tak kira berapa lah jumlah yang menemani
      Bahagia lagi dengan orang2 yang disayangi

      Delete
  9. Replies
    1. Memang gitulah dela, bila nengok gambar makanan terus lapar w/pun kenyang hihihihi

      Delete
  10. side dish uncle tu adalah side dishfav saya...tgk la menu lama mana....end up akan order yg sama gak...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi betul, bila dah suka sesuatu makanan tidak perlu lagi nengok menu, terus aja order yang sama dan selalu makan.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...