Followers

Thursday, October 24, 2013

Sakit Sungguh

Hari ini sakit seluruh badan
Termasuklah kepala denyut2

Nak bagitahu sesiapa yg email
Tak dptlah nak respond
Apa2 status pun, auntie mengucapkan
Ribuan Terima kasih

Menyinta nak masuk dapur
Buka sardin setin, sambal jadi pilihan memasak
Sayur lemak putih
Masak nasi
Cukup utk hari ni

Nak solat zohor dan sambung tidur
Moga terjaga dan bernafas lagi sebelum asar

Assalamuaikum

16 comments:

  1. get well soon.jgn ckp cm tu =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Cik Puan Rara,

      Auntie kata gitu sebab terlalu sakit.

      Delete
  2. Sakit2 pun untie masih jalankan tanggungjawab. Rehatlah dengan tenang untie, moga bangun annti lebih segar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, bila bangun auntie terasa sedikit kurang sakitnya
      tapi auntie terus makan ubat penahan sakit selepas maghrib.

      Delete
  3. Salam Kak Nanie
    Makchaq doakan kak Nanie cepat baik dan dipanjangkan umur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kembali makchaq.

      Aamiin.

      Ribuan terima kasih atas doa yg dipanjatkan.

      Delete
  4. Waalaikum salam Kak Nanie.

    Semoga kakak cepat sembuh.

    ReplyDelete
  5. Moga auntie nanie cepat sembuh...saya doa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Tuan Doktor kerana sudi doakan.

      Delete
  6. Semoga diberi kesihatan yg baik, take care aunty sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai sayang,

      terima kasih yea, Ai juga take care,
      kita sama2 sakit sepanjang tahun kan?
      kejap ok kejap meragam, huhuhu

      Delete
  7. We all hope and pray we have another year, another month, or even another day here, our temporary home. Salaam to you and family

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Pakcik Hassan, we pray each day to live and repent of our past and able to do the wajib everyday.
      Thank you for dropping by.
      Salam kembali to you and family with love from me.

      Delete
  8. salam auntie,

    dah lama tak komen kat blog auntie ni.selalu saya baca je.sebab kadang-kadang tak ada masa nak klik ruang komen ni. Just go through je baca. Saya doakan auntie sentiasa sihat dan rajin-rajin update tau. Don't worry auntie, ramai yang sayang kat auntie kat alam maya ni dan sentiasa mendoakan auntie. okay, hopefully untuk entry akan datang saya ada masa untuk leave komen.

    miza

    ReplyDelete
  9. Salam Kembali Miza,

    Terima Kasih adakan masa untuk tinggalkan komen.

    Terima Kasih sekali lagi utk doakan kesihatan auntie.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...