THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, May 29, 2013

3 Work Stations

Ada 3 tempat untuk auntie menulis blog
tapi kebelakangan ni
blog auntie sunyi
seminggu 2 entry saja
kenapa?

Jom nengok pc auntie dirumah
dah boleh buka cyber cafe dah..


Dalam Bilik Auntie

Pc ni hanya utk main game dan Youtube & movie..hik3x
perlu tukar keyboard sebab dah tak umpphhh, dah keras..
nanti2lah..



Landing Area ditingkat atas


Pc ni pulak, anak auntie PG dan Ayol yang guna
dan auntie memang tak larat nak naik tangga..

Si Noy ada MacBook dalam bilik dia
tak sapa boleh sentuh..hik3x


lappy auntie kat meja makan 

Dah tu kenapa auntie tak rajin buat entry?
Sebab uncle  berkampung kat lappy auntie siang malam..


Patriotic tak uncle? 
dengan bendera Msia didada/jantung ?
.hahahaha


Uncle buat derk jerrr bila auntie lalu lalang ghendeng nak pakai lappy..hik3x
Bila auntie jengok apa uncle buat kat situ?...
Ishhhh main solitaire..

Tempat auntie memang situ ajer,
tempat lain? Jari2 kaku tak tahu apa nak tulis
Caya tak?...hehehehehehe

Citer banyak yang tertunggak..
nanti2 jika ada kelapangan dan sihat, auntie terus menulis
dan merapu2 lagi..

Salammmmm...



29 comments:

  1. aSSalamualaikum,
    nak cadangkan uncle main candt crush saga lak ----> lagilah dia tak gerak dr situ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam anyss,

      hehehehehe uncle dah main solitaire selama 3 tahun, tak kan dia berubah hati

      Delete
  2. rindunyerrr nak baca entri untie lg... saya doakan untie cepat sihat dan sentiasa sihat serta di dalam lindungan Allah.

    semoga untie dan keluarga sihat & bahagia...

    pssst : bila baca entri untie, selalu teringat mak kat kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, auntie sebenarnya suka menulis tapi banyak perkara yang membantutkan auntie..huhuhuhu

      Terima Kasih sudi mendoakan kesihatan dan kesejahteraan keluarga auntie.

      Delete
  3. mungkin dekat meja makan ni auntie dapat sumber inspirasi untuk menulis ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe kat meja makan luas pemandangan, kat tempat lain sempit fikiran

      Delete
  4. Uncle buat2 tak nampak je untie dok ngendeng2 tu. Nak beli lagi pun mcm membazir pulak kan untie. Sabar jelah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, uncle memang buat2 tak nampak bila auntie lalu lalang, kadang2 sampai auntie bertanya lama lagi ker nak pakai? hik3x

      Delete
  5. hihihihi.. ingat uncle buka fb tadi... khusyuk benooooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. FB? Uncle tak berapa aktif, dia suka skodeng status member2 dia yg dah pencen sama2 tentera dulu

      Delete
  6. Kena beli lagi satu lappy tu Kak Nanie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak beli satu lagi? Ishhh..takyahlah..

      Delete
  7. assalamualaikum. wah uncle class. sampai tak nak gerak kasi auntie guna ye. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Tia,

      Betul, asyik uncle jer duduk kat situ, by the time dia bangun dari situ, auntie sampai hilang mood menulis..hik3x

      Delete
  8. sama la aunty n uncle dgn maklong & paklong dila
    hehe ngadap laptop bergilir2 atau berebut2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha auntie tak kuasa nak rebut2 dengan uncle, biarlah..

      Delete
  9. SALAM aunty nani.

    hehe. da lama x tinggalkan jejak kt sini. just nak ckp uncle & aunty couple yg comel. suke sy bc setiap entry aunty. hope aunty & family sihat2 hendak-Nya. aaaamin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali pija,

      Terima Kasih doakan kebaikan utk auntie dan uncle juga family, begitulah juga hendak utk pija. Aamiin.

      Delete
  10. Hihihihi
    Dah sangkut games rupanya
    Mmg ralit kak nani...
    Kena sign MOU nampaknya ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sign MOU?
      tak guna, sure langgar punya..hahahaha

      Delete
  11. assalamualaikum auntie.

    hihi dulu bapak sy pun suka main solitaire kat komputer. lepas tu dia demam main sudoku. lepas tu pulak skearang ni dia suka tengok cerita korea dan bola sepak :P ala auntie update la selalu, sy suka baca blog auntie walaupun komen kadang2 je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam wani ezryl,

      Uncle memang suka bola, tv terpasang, tapi tetap monopoli lappy auntie..hik3x

      Terima Kasih wani sudi baca blog auntie selama ini.

      Delete
  12. hehehe..nampak nyer kene beli satu lagi la untuk uncle...mimie pun dah lama tak update entry...banyak bende nak cerita. yet so lazy to type

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhh..beli utk dia?
      tak yah, bukan ada blog pun, fbook pun tak aktif.

      Shuweet lazy to type? Tak dapet eden tolong, hik3x

      Delete
  13. semoga auntie & family sihat sejahtera selalu
    suka baca blog auntie...best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aammin

      Terima Kasih sudi mendoakan auntie.

      Delete
  14. auntie mintak la ayol ke noy ke belikan keyboard baru..hehehe;)

    New Entry "Tips dan Pengalaman Naik Malindo Air"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe,

      Dah beli dah tapi masih belum pasang lagi

      Delete
  15. comel la auntie dgn uncle, mcm my parent. ayah ada je lappy dia tp suka guna y mak punya. mak pun pasrah je la..huhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...