THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, April 18, 2013

Happy Birthday Dear Blog


Hari ni 18 April 2013
Birthday blog auntie...hik3
Dah berumur 4 tahun genap

Apa auntie nak bagi birthday gift untuk blog nih..
Nak kejar target tinggi lagi followers
Berharap banyak lagi kenalan melalui blog
menerusi komen2 yang reader tinggalkan
Setakat hari ni 870 followers
Tunggu follower yang ke 888 dalam masa
yang terdekat..
nombor yang cantik..
Bila boleh tercapai?
Macam maner nak buat?
Siapakah orangnya?

Wahhhh....tak sabar

Wish You
Happy Birthday dear blog..





15 comments:

  1. semoga segera mencapai target..selamat ulangtahun belog..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ThankQ

      Fifteen followers left for the target..hik3x

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    Selamat sambut ulang tahun...
    Dah lupa la besday blog saya bln brapa hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,

      ThankQ dear,

      Cuba check first entry anyss
      ada date kat situ..

      Delete
  3. tahniah auntie & blog auntie utk ulang tahun ke 4 ni...
    semoga tercapai target auntie tu..
    =)

    ReplyDelete
  4. sedar tak sedar masa dah mencapai 4 tahun:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan, apa kabar disana?

      Wah dah beristeri yea, bila kahwin?
      Auntie kena punggah n3 lama2

      Delete
    2. Khabar baik auntie:) dah kahwin dah disember 2011:) tak sangka dah dekat 4 tahun blog auntie ni ye..teringat dulu time awal-awal auntie berblog..baru ada 2,3 entri je..selalu singgah kat blog saya..jadi rujukan kot...hehehe. Cepatnya masa berlalu. Hope auntie sihat selalu...Amin Ya Allah:)

      Delete
    3. Alhamdulillah,

      Dah beristeri hampir 3 tahun..
      haah, dah lama putus hubungan, auntie ni jarang dah berblog walking, makin hari makin tua terasa sakit belakang bila lama2 beronline.

      Delete
    4. tak pe auntie, biar saya je yang blogwalking ke blog auntie..dah 4 tahun sedar tak sedar..dont worry..teruskan menulis ye auntie..:)

      Delete
  5. happy birthday blog auntie nanie....tak sabar nak tunggu your next next next next entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe ThankQ shuweet,

      mood adalah pemalasssssssssssssssssss...

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. aunty.. sori.. silap komen plak, perasan plak sy follower aunty ke 888 walhal saya follower ke 878 jer..

    sihat selalu yer aunty

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...