THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, March 27, 2013

Things to do



Untuk Hari ini



Dah mula zip mulut utk Senin dan Khamis




Dah malas bila..




Dah mula terasa lebih baik..




Perlu




Bersusun perlu habiskan





Adios muchachos everyone..


10 comments:

  1. Replies
    1. AsSalam Norhaizan,

      hehehehe gurau2 wednesday

      Delete
  2. Replies
    1. AsSalam Shuweet,


      auntie pun :) for u

      Delete
  3. Eh..auntie tak mau lah break2 macam ni..
    Nak auntie selalu update ok.
    Hope auntie sihat2 tau. Kalau sihat boleh selalu update.
    Dan kami pun gembira membaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam Ai,

      Terima kasih doakan kesihatan auntie.

      Dah tua auntie ni, kena lah take a break bila diperlukan.

      Delete
  4. Replies
    1. AsSalam elly,

      hehehehehe zip kena besar2 kalau kecik cepat rosak..

      Delete
  5. Nani,
    Ada masa saya pun rasa macam nak masuk dalam karung plastik,ikat ketat ketat...so tak boleh dengar,tak boleh tengok,tak boleh tulis...rasa nak lari pi pulau dok sorang sorang macam cerita Robinson Crusoe tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam mamason,

      Tulah, dah berumur nani dah start berkurung dalam bilik kebelakangan ni, konon2 bertapa dlm gua..hihihihi

      Mamason jgn pegi sorang2 ke pulau2, bawa sekali en hubby tu.hik3x

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...