THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, March 26, 2013

Lawatan Kakak Ipar Dan Anak Buah

Petang Ahad lepas balik pada kenduri kahwin
Kakak uncle datang rumah
Dia datang KL dari Melaka sebab nak bershopping2
Berbual2 lah uncle dan kakaknya
banyak issue2 ttg familinya
tak lama lagi InsyaAllah dapatlah
cucu pertama dari anak lelakinya yang kedua
katanya

Anaknya yang ketiga Nurul Izza
juruacara Melodi akan melansungkan
majlis perkahwinan pada bulan Mei nanti
banyaklah perkara2 yang dibualkan ttg
persiapan majlis nanti

Tentunya berdebar2 untuk melepaskan
satu2nya anak perempuan..hik3x


Sepupu sepapat yang selalu bersama dikampung 
masa mereka kecik2 dulu bila cuti sekolah
sekarang ni mereka lepak2 diKL, makan2 sebulan sekali


Perbezaan umur 2 tahun sahaja



Uncle rasa terharu bila kakak dan anak buahnya datang melawat dia
Selalu juga dia melawat kami kebelakangan ni
sebab kami dah tidak balik keMelaka selama 7 bulan sudah

Setakat ini uncle dan auntie sebagai Warga Tua
kesihatan kurang sihat, membuat kami tak larat nak travel jauh

Walaubagaimana pun dengan izinNya kami akan keMelaka pada
bulan Mei nanti.

Homestay dah Kak Ngah bookingkan untuk kami  sekeluarga di Ayer Keroh
untuk 2 malam

Wahhhh..macam2 plan nak makan ini dan itu diMelaka nanti..
Kita merancang, Allah menentukan..


4 comments:

  1. Replies
    1. AsSalam kembali Fatahiyyah,

      Terima Kasih atas kunjungan.

      Delete
  2. Assalamualaikum Kak Nanie.

    Lama rasanya saya tak berkesempatan nak singgah ke sini. :(

    Semoga kesihatan Kak Nanie semakin baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Warahmatullahi Wabarakatuh Kakcik,

      Alhamdulillah, kesihatan beransur pulih.

      Delete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...