Followers

Wednesday, March 13, 2013

Bersahur Sakan

Anak lanja makan malam bersahur
Isnin lepas...


Tom Yam campur

Telur dadar

Udang tepung 
(separuh dah jalan oleh tangan2 yg tak menyempat)

Sotong masak ???? (auntie tak makan)

Siakap Sweet Sour

Kangkong Belacan

TQ Peej and hubby
Alhamdulillah

Anak mana pulak nak lanja lagi..hik3
Sahur senin, khamis..


15 comments:

  1. Puas makan tu. syukur bila anak2 tak kedekut, kan Kak Nanie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam Kakcik,

      Setakat ni Alhamdulillah, anak2 selalu tapau makanan utk akak dirumah.

      Delete
  2. auntie...

    sedap dap dap nyaaaaaaa :)
    murah rezeki auntie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Alhamdulillah, kedai ni memang sedap masakkannya

      Delete
  3. seronoknya.. tak apalah.. dulu kecik2 dah puas dorg makan lanja auntie, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam SKTJ,

      haah kan? dulu kecik2 mak ayah yang bawa makan2 luar, siap kena suap2 dulu, barulah mak ayah makan kendian..
      teringat pula masa lampau

      Delete
  4. Sedapnya auntie. Terliur saya yg jauh di UK ni. Rasa nk makan screen computer ni heheh

    ReplyDelete
  5. Pandai peeja ambik hati ibu nya...untung lah akak dapat menantu baik macam Ben......bukan setakat baik rajin pulak tu.

    Lepas ni giliran Noy pulak lanja makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam sharifah,

      Peeja memang tak kedekut pasal makan, kalau dia datang rumah petang, penuh lah kuih muih, kalau datang senja dah nak malam penuh dengan laksa, mee sup dan rojak..

      Noy juga macam gitu, kalau balik fly McD habuan akak.

      Delete
  6. sedapnya...xpenah sahur cmni..hehe..

    ReplyDelete
  7. Tomyam + dadar + sotong/udang tepung always make a good combination kan aunty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, jika makan thai food, always these are the dishes of my choice

      Delete
  8. Sedapnya... kat mana tu aunty? nak try laaa... bagi lokasi please... dah lama saya jado silent reader blog aunty.... tapi baru nak start follow... hehhe... saya nak add aunty kat fb kenapa x bolehhh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...