THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, January 20, 2013

Morning Everyone


Lazy to talk, lazy to bath, lazy to cook, lazy to eat...






so just 'Laze around' is beautiful on Sunday..

















13 comments:

  1. Salam Aunty..
    aunty, kenapa xaya tak dapat nk komen kat blog aunty? katenye cuma blog member saja..sedih plak rupanya bukan blog member..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kembali fathen yaya,

      hehehehe auntie ada buat sikit adjustment masa tuh..sekarang dah bukak balik..Jangan sedih2..auntie sayang readers yang positif..TQ dear

      Delete
    2. terima kasih kembali aunty..:))

      Delete
  2. Alhamdulillah dah boleh komen balik...macam mana nak jadi blog member....akak ajr lah saya tak pandai.

    Kak

    Kita ni manusia biasa memang ada hari hari nya kita jadi pemalas...bukan akak je saya pun macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sharifah,

      Haah, dah akak bukak balik,
      Aduhai, akak sendiri pun tak tahu..hik3x

      Bukan malas yang sebenarnya, hanya manja2kan diri aja..

      Delete
  3. salam kak Nani...sesekali bermalas2an ni mmg heaven...kan?
    hek3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali Queenie,

      Lama tak tinggal jejak,
      haah, memang flying to heaven bila dapat manjakan diri dgn berihat

      Delete
  4. Mmg ada gak tiba2 sgt mls nak wat ape2.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Noraziha,

      Tulah, malas melanda sekali sekala tapi kena lawanlah sebab tak mahu berperangai malas2 kesannya kurang baik

      Delete
  5. salam aunty...
    selamat menyambut maulidur rasul...
    izan tpegun baca n3 n3 aunty...
    byk bg pgajaran & ade gak yg mberi tamparan pd izan...mohon keizinan utk share n3 aunty nanti yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kembali isizkha,

      Selamat menyambut maulidur rasul juga pada iszkha.

      Silakan lah, auntie tak ada problem, sapa2 juga boleh copy and paste..hik3x

      Delete
  6. Assalamualaikum Aunty


    selamat ber-lazy-lazy ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Warahmatullahi Wabarakatuh pB,

      tak ada maknanya..tengahhari tu, auntie masak juga bila dah lapar..hik3x

      Delete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...