THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, November 27, 2012

Pemberian Dari Algeria

Auntie dapat hadiah lagi
Kali ni datang dari nun jauh.. Algeria
dari   Che Sue..

Dah tiga minggu sudah auntie terima
Berbungkus dengan surat kabar
bertulisan jawi arab
Uncle yang tolong bukakan
Minyak Hadatus Sauda
Alhamdulillah..
Bila auntie panggil orang berurut kerumah
boleh lah auntie guna minyak ni

Ucapan ribuan terima kasih pada Che Sue
Hanya Allah swt membalas budi
pada insan yang auntie tidak kenali
dan tidak pernah berjumpa..
moga kita dapat berjumpa pada suatu hari nanti
InshaAllah

Peliharalah insan ini dan suaminya yang jauh diperantauan,

Ya Allah makbulkan lah doa2 Che Sue
pada mu Ya Allah..Aamiin





Auntie amat bersyukur
ramai yang menyayangi auntie hanya dari penulisan auntie
mereka sampaikan kasih dan sayang mereka dari jarak jauh..
Allahu Akbar..

15 comments:

  1. Habatus sauda utk semua jenis penyakit kecuali mati tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sejahtera Rapunzeel,

      InshaAllah dengan izinNya jua..

      Delete
  2. dengar cerita nya memang bagus...mie dapat sikit haritu kakak balik dari mekah, then mie share ngan adik. sehari minum sesudu kecik pun ok katanyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sejahtera shuweet,

      Auntie tak sanggup minum minyak tapi kapsul no problem

      Delete
  3. Syukur alhamdulillah...orang yang berhati baik macam akak memang sepatut nya mendapat kawan2 yang baik juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sejahtera sharifah,

      Agar semuanya berhati murni

      Delete
  4. Jalinan kasih yang tiada batas sempadan. Alhmadulillah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sejahterra Kakcik Nur,

      Alhamdulillah

      Delete
  5. Assalamualaikum Auntie

    Alhamdulillah
    untungnya berkawan ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusallam Warahmatullahi Wabarakatuh,

      Mohon berkawan ramai, musuh tiada..Aamiin

      Delete
  6. Saya pun sayang Auntie, cumanya buat masa ni hanya mampu mengirimkan doa dan rasa kasih di angin lalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sejahtera AA,

      Terima Kasih dan bersyukur AA juga menyanyangi auntie melalui doamu di angin yang lalu.

      Delete
  7. Rezeki Allah :) ramai yg sygkn auntie ya..mgkn besar dan luas kasih syg yg auntie hulurkn buat org disekeliling,sbb tu Allah balas dgn begini.Org syg auntie tnpa sempadan wlupon x penah jumpa..

    ReplyDelete
  8. Salam anty, saya bru bc entry ni..dok catch up semua blog yg tetinggal lama, tu xpasan anty wat entry ni..maceh byk2 sb suka bnda tu..anty, habatus sauda tu bukan utk urut ek..dia utk mkn..if xlalu amik raw, buley campur dlm air suam n minum..or buley gk tambah dgn honey..sy selalu amik raw 1sudu besar evryday..

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...