THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, April 8, 2012

Antara makanan yang suka dimakan



Makanan ringan yang suka auntie makan..
California Rolls kalau jumpa mesti beli
tapi kalau sushi king punya kurenggg sedap



2 peket kacang parang rebus tuh auntie sorang jer bedal..


Kalau ke JJ mesti beli Tako Tao dan california roll
Uncle pun suka..
Auntie beli dan makan kat JJ foodcourt
Uncle order ABC


ABC bodoh..sebab tak cukup bahan..


Kerana tak cukup bahan maka auntie makan tak habis


ni n3 lama, gambar2 ni dah ada dalam draft, auntie ayat2 kat sikit publish ajerlah

Kalau anak2 bertanya mama nak aper dari JJ..
Memang california rolls dua ketui dan kacang parang sepeket
adalah pesanan auntie..hihihihihi

19 comments:

  1. takotao jusco au bestkan aunty? sushi king punye agak kureng.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Tijah,

      Wah, jauhnya berjalan sampai juga org sban ke JJ au..hihihi

      takotao jusco au memang sedap.

      Delete
  2. Salam auntie..

    Saya memang penggile tako tao..sedap betullah bile tringat balik. terus terliur nampak kotak merah putih tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali Alwanez,

      hehehehehehe bila teringat dan teringin, belilah..

      Delete
  3. Assalamualaikum MM,

    Alhamdulillah selera masih ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kunang2,

      Setakat ni selera memang sihat, apa saja tak tolak punya..hihihihi

      Delete
  4. Salam,auntie. Lama dah tak tinggal jejak.
    Harap auntie sht sentiasa.
    Bestnya tako tao.
    I love japanese food.
    Auntie tkcare,ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali vagg,

      TQ miss your komen and celoteh..

      Delete
  5. Salam Kak Nani..

    saya tak pernah makan dua benda tu...
    sedap ker?

    eheh! nak tau pi la rasa sendiri kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali Queenie,

      hehehehehe..Haah, beli ler baru tahu sedap atau tidak.

      Delete
  6. Saya tak pernah makan tako tao sedap ke? selalunya kalau pergi Jusco Bukit Tinggi kami makan di Pizza Hut atau Ayam En. kenny je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sharifah,

      Cuba sekali baru tahu suka atau tidak..hihihihi

      Delete
  7. Saya selalu baca pasal tako, tapi saya belum pernah memakannya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kakcik,

      Tak teringin ker nak cuba?
      Bersusun dan beratur manusia nak beli TakoTao, sedaplah tu maka jadi begitu

      Delete
  8. kegemaran kite tang california roll and tako tao tu sama la auntie..memang sedap kan... tako tao sotong i suke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam shuweet,

      hehehehehehe yea ker? Semalam pekena tako tao lagi

      Delete
  9. Salam Aunty,

    Fav's food kita sama lah aunty, saya pantang kalau ABC x cukup sifat, terus x jadi nak mkn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Dylan,

      Tulah, menyampah kan dia orang buat macam tuh, potong selera..

      Delete
  10. kacang parang tu suya suka jugak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...