Followers

Monday, March 12, 2012

Berpisah dan Bertemu

Auntie ke KLIA, nak berjumpa besan auntie
mereka nak ke Umrah..first time for them
Alhamdulillah..

Tapi auntie terlambat 10 minit,
mereka dah boarding..huhuhuhuhu
tak per ada umur..berjumpa lagi nanti

 muka mencari2 anak dan menantu, tak nampak kelibat mereka

 Terjumpa Zeity dan Khairul mereka juga masa tu tercangak2 cari auntie..hehehehehe

 Tak de aper nak buat..bergambar ajerlah..sebelum balik


 Hah! jangan bawak dalam kapal terbang barang2 ni..
Saja2 auntie snap..

Balik hujan lebat, uncle drive slowly..
Berzikir sepanjang perjalanan..
Alhamdulillah..selamat sampai rumah



Ambil gambar uncle yang mungkin berzikir juga disamping menumpukan
driving..
 Last ambil gambar sendiri..hehehehehe


Semalam mereka dah nak balik..
Auntie nak jumpa sebelum mereka ke Melaka


Gambar dengan Nur Zara Sofea sebelum bergerak


Uncle pun nak enter frame juga bergambar dengan cucu..
Ishhh...pakai selipar jepun ajer? hehehehehe
Jangan lupa sarung kasut sebelum bergerak tau
buruk bebenor tuh..

Sampai KLIA, cuaca Alhamdulillah..
redup, kereta penuh kat lane arrival




Ramai yang suka usik2 Zara Sofea..

lebih kurang setengah jam juga lah nak dapat clearance from kastam
Berpelukkan dengan besan auntie..



Perjalanan pulang cuaca bertukar..
hujan lebat tapi sekejap ajer..

Alhamdulillah...rindu nak menunaikan Umrah lagi..
Moga kesihatan ku sihat untuk kesana lagi..

Ya Allah, jemputlah hamba mu ni, suami isteri
untuk kesana lagi..Amin

10 comments:

  1. Amin... Aminnnn...

    Semoga Allah memperkenankan doa Kak Nani. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  2. saya pun geram tengok cucu auntie tu :) teringat anak saya ms baya dia tu.ramai jugak yang geram. bila nak pergi umrah jugak ni.semoga sampai sana sebelum 40an.Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      Mudah2an dimakbulkan Allah..Amin

      Delete
  3. aminnn...semoga auntie di berikan kesihatan yang baik supaya dpt menunaikan umrah sekali lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      Mudah2an kesihatan auntie kuat untuk menjalankan ibadah umrah jika di jemput sekali lagi

      Delete
  4. Memang bila dah kesana perasaan rindu mahu pergi lagi menggamit kan auntie.... kakak pun sama juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      Betul, memang amat2 rindu sangat nak kesana..huhuhuhu

      Delete
  5. Amin. Semoga termakbul doa auntie..

    Zar dulu pun buat umrah keseorangan.. Menyerah diri kepadaNya.. Dan sekarang sentiaa berdoa agar kami suami isteri dipanggil untukmenunaikan haji masa usia muda muda ni lagi... Tak mahu tunggu pencen.. Insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      Terima Kasih atas doa utk auntie.

      Alhamdulillah dah pasang niat utk ibadah haji. Moga Allah permudahkan urusan dan jemputan yang awal..InshaAllah

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...