THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, February 22, 2012

Nak rehat dulu

Auntie belum mahu bercerita lagi..
Badan dan fikiran tak sihat sejak balik dari Melaka
Tekak kering dan kesat
Telinga berdenyut
Kepala berat
Mata kenyit sebelah sebab auntie gosok (gatal2 pulak)

Baru sudah makan tengahari
Asam Rebus Bendi
Sambal belacan
Telur Dadar
Ikan goreng bawal

Telan panadol lagi..
Tunggu Zohor..
dah tuh nak baring balik
Siksa kalau badan tak sihat

p/s :  Belum sempat jawab email dr reader auntie lagi, nanti2 auntie balas yea


20 comments:

  1. rehat rehatkan diri dulu ye aunty
    semoga beransur sembuh hendaknya

    ReplyDelete
  2. Semoga Kak Nani kembali sihat. Berehatlah.

    ReplyDelete
  3. Akak rehat puas2 dulu pastu kalau dah ok baru lah cerita lagi tak payah bergelut gelut saya percaya readers akak paham dengan keaadaan akak yang tak sehat sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Memang kali ni akak flat down, yang paling teruk rasa nya.
      Memang tak de mood lansung nak bwalk dan menulis tapi facebook jengok2 ajer

      Delete
  4. sedapnya asam rebus bendi tu. mcm terbau2 pulak kat sini..ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      memang sedap hirup2, heheheheheh terbau? sampai saner?..alololo

      Delete
  5. semoga auntie cepat sihat..suka baca blog auntie ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Terima Kasih atas doa dan terima kasih sekali lagi kerna suka blog auntie

      Delete
  6. auntie tak sihat rupanya? get well soon auntie. jaga kesihatan. banyakkan rehat ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Aah, terasa terlalu penat, letih dan sakit2 badan auntie.
      Nak berehat pun agak2lah..bila lapar kena juga kedapur..huhuhuhu

      Delete
  7. beginilah kerdilnya diri kita. tak hebat tara mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Hebat didunia hanya pinjaman semata2..

      Delete
  8. Jangan paksa diri Kak..
    rehat2kan badan dulu ya...
    kami doakan yg terbaik utk akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Tulah, kalau kita 'berduit' bolehlah baring tak yah masak dsbnya, ini bila lapar kena jugak kedapur..aper citer? huhuhuhu sabo jerlah..
      Terima Kasih atas doakan kesihatan akak.

      Delete
  9. sakit sungguh kena jelatang
    sakit tak boleh dibawa mandi
    sakit sungguh hidup menumpang
    sakit tak boleh kehendak hati

    sakit gak juga cam tu...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Alamak, saya faillah pantun2..
      memang tak reti..
      tapi kalau ditunjuk ajar oleh PM boleh cuba..
      hehehehehehe

      Delete
  10. rest well auntie...semoga bertenaga kembali

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...