THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, February 8, 2012

Maner Anak2 Nih?


Uncle pergi meeting dari pukul 8:30 malam tadi
Peej dan Noy keluar dari petang lagi
Khairul dan P G juga keluar sebelum uncle gi meeting
Akhirnya, Auntie sensorang ni..

Tadi masa buat N3, tak terasa sunyi..
Leka bercerita dan  mengarang..
Ni dah hampir pukul 11 mlm
semua belum balik lagi
Auntie kunci pintu depan
takut pun yea, bila sensorang
Takut aper?
Entahlah..bila dah tak ada pendengaran
Auntie jadi penakut dan mudah terkejut

TV, auntie padam masa buat N3 tadi
tapi lepas ni kena switch on
konon2 bagi bising rumah sikit
padahal tak ada beza, bukan auntie dapat dengar pun
huhuhuhuhu..

Nak sms anak2 perempuan suh balik cepat..
Aduhhhh...takut nya..



8 comments:

  1. sabar yer auntie. insyaALLAH diorang akan balik soon.. take care~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Aah, dia orang balik kul 11:10 malam
      Uncle balik lebih kurang kul 11:30 mlm..
      Alhamdulillah

      Delete
  2. kekuceng gonduit sume tak teman anty ke? sian anty sengsorang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Kekuceng gonduit, pandai gesel2..tapi kucing pun pandai terkezut juga..hehehehehe

      Delete
  3. Baru baca blog peeja tadi, dia busy sesangat sibuk dengan persiapan kawin dan tabita nanti bila dah selesai akak tak lah tinggal sensorang lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Aah, yealah tuh buzy ker haper dia tuh? Dia panik tak tentu hala jer..

      Delete
  4. Salam MM..setiap kali saya baca bab MM tak dengar apa2,kadangkala saya menangis dalam hati.
    Kerana MM dikelilingi oleh sebuah keluarga yang penyayang..Alhamdulillah syukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali,

      Dah bahagian saya Allah tarik pendengaran, tapi tetap bersyukur dr menggunakan wheelchair kini boleh dah berjalan walaupun lembab macam semut..hehehehehehe
      Setakat ni Alhamdulillah..keluarga masih bersatu.

      Delete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...