THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, February 29, 2012

Dont you ever be a spoiled brat..

Kenderaan Pertama buat cucuku NurZara Sofea
Dapat hadiah pada hari jadi nya yang pertama

Dari Tok Wan Melaka


Walaupun kaki tak sampai lagi tapi dia tetap suka nak duduk
sebab ada ajer orang rajin nak tolak/sorong basikal tu
kedepan dan kebelakang..hehehehehehe

Dari Daddy 

Kereta pulak tak payah kayuh2, ada remote kontrol, 
hon kete pun ada tapi lagu2lah.. 

Harijadi pertama daddynya dulu2 kete juga
hadiah dari uncle
Jadi anak auntie nak juga hadiahkan anaknya kete 



Anak auntie yang pertama 
bergambar dengan kete hadiah uncle


NurZara Soffea baby pertama sebagai anak buah dan cucu
dalam keluarga auntie dan besan di Melaka..
Punyalah jadi kesayangan kami semua..

Gambar2 terbaru dia..







Dont you ever be a spoiled brat..





20 comments:

  1. Sulung...Semua mesti sayang... dah tu comel pulak sana-sini mesti nak cium/peluk/dukung tak puas-puas. Mesti auntie sentiasa rindukannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      heheheheh betul tu, ni memang cadang nak keMelaka lagi tapi program penuhlah pulak hujung minggu ni

      Delete
  2. salam auntie
    comelnya zara ni. mata bulat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kembali,

      Alhamdulillah..Pinjaman Allah utuk keluarga kami

      Delete
  3. kecik2 lagi zara dah ada kete & beskal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      Aah, betul tak yempat2 daddy dan tok wan dia belikan.
      Bukan reti lagi nak naik kete ngan beskal tu..hehehehehe

      Delete
  4. Assalamualaikum Auntie

    comelllll nyer Nur Zara

    kecik2 dah ada lesen memandu...he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam warahmatulah hiwabarakatuh,

      hehehehehehe lesen L lagi belum dapat P

      Delete
  5. Beruntung Zara mendapat keluarga yang penyayang lagi berkemampuan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      Rezeki Allah yang diberikan pd kami, amat2lah bersyukur pd NYA

      Delete
  6. wow....sporty nyer kete zara sofea..leh bawa tok mama jenjalan nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      heheheheheh kete tuh muat ker? kalau auntie nak tumpang naik?

      Delete
  7. Insyaallah kalau didik dengan cara yang betul dia tak akan jadi spoiled brat tapi kalau semua kemahuan dia kita ikutkan tak heran satu masa nanti takut itu yang terjadi, apa2 pun kita berdoa supaya tak sampai ketahap tu lah kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AsSalam,

      InshaAllah, dengan doa dan didikan yg baik dr besan diMelaka moga Sofea will turned out to be a fine woman

      Delete
  8. comel betul zara bergambar dengan hadiah hari lahirnya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      Alhamdulillah, dia suka naik hadiah2 kenderaan tuh..hehehehehe

      Delete
  9. alololo...geram nya tgok..In no time at all Zara will turn out to be one fine lady.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,

      InshaAllah dan terima kasih atas2 kata2 yang menjadikan doa utk nya..

      Delete
  10. haha i like your title auntie! shes soo adorablee its hard not to spoil her!

    ReplyDelete
    Replies
    1. True enough, everyone seems to shove her with lots of gifts each time we meet her either in KL or Melaka..
      Ishhhh..lucky Zara..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...