Followers

Thursday, February 2, 2012

Beruslah Gigi

Saje suka2 jer...
Halwa Telinga
Tapi auntie tak dapat dengar pun
Kata anak auntie Kelakar Sangat

http://youtu.be/whTRwRIOyII

12 comments:

  1. hahaha.. memang lawak laa auntie... fadz dok tahan gelak.. sungguh lawak... sayang auntie tak dapat dengar.. tapi cuba auntie imagine lagu what a wonderful world tukar jadi lagu berus gigi.. tang expression muka yg tak tahan tu... pandai sungguh orang yg miming ni... pandai gak buat lirik merapu macam tu... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Ohhhh...lagu tu auntie tahulah..
      heheheheh walaupun tak dapat dengar dengan muka dan lirik kat bawah tu pun auntie dah tersenyum nengok

      Delete
  2. Adoi kak kelakar betul gaya dari mulut tu memang nampak macam betul2 dia nyanyi lagu melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      hehehehehe tulah, kata anak akak Ayol memang kelakar..dia yang suruh letak kat blog

      Delete
  3. saya tak leh dengar... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Kenapa tak leh dengar, speaker pc rosak ker?

      Delete
  4. Alamak kak...bukak blog akak pepagi buta ni...tak boleh nak on suara...hehehehe... nanti boleh dengar esok siang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      aNle dah dengar ker belum? hehehehe

      Delete
  5. "gigi saya comel"...hahaha....thanx for sharing auntie..mmg lawak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      hehehehe gigi geraham auntie dah nak habis dicabut huhuhuhu

      Delete
  6. wakakaka... sedap lah gelak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      hehehehehe sedap gelak?
      hiburan sekali sekala

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...