Followers

Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday

My breakfast
Finger Licking Good






Lempeng and Sambal Sardin
Teh Tarik


28 comments:

  1. alhamdulillah....... kenyang jugak saya melihat hidangan tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. sedapnyer auntie....teringat hidangan breakfast arwah mak saya buat dulu2.skrg ni btol2 nak baru buat.

    ReplyDelete
  3. sedap dan kenyang tu aunty ;p

    ReplyDelete
  4. as salam aunty

    ya Allah, pagi2 aunty post ni buat saya terliur. Lama dah tak makan lempeng and cicah sambal sardin. Tak reti buat pun ye..;-p sebab asyik terlekat kat kuali, then fade up. kat kedai ada jual, tapi x sedap. sebab sambal dia biji lada besar2 x buang.
    aunty sihat?

    ReplyDelete
  5. Auntie memang rajin...
    Mesti sarapan pagi ini ye:)

    ReplyDelete
  6. stuju ! jangankan breakfast, lunch, mkn petang, malam..

    ReplyDelete
  7. Kak nani...
    Balik nanti mmg saya akan masak sambal sardin dan makan dgn lempeng..
    Mmg sedappppp..
    Nyum..nyum...

    ReplyDelete
  8. Kak saya semalam teringin sangat nak makan ubi rebus dengan sambal ikan bilis walaupun penat balik rumah dah malam saya gagah kan juga memasak ubi rebus dan sambal ikan bilis dah makan baru rasa puas.

    ReplyDelete
  9. menu kesukaan suami saya ...

    ReplyDelete
  10. Uishhhh .. sedap ni auntie. kalau ella, sah lebih dari sekeping lempeng tu ella kerjakan. hihihi.

    ReplyDelete
  11. gulp gulp *telan airliur tengok lempeng ngan sardin*

    ReplyDelete
  12. mmg terus 'mute' kne 'candu2' neh semer, aunty...hihihihi

    ReplyDelete
  13. Berapa keping habis tadi tu kak?

    ReplyDelete
  14. rokayah :

    Maaf kerana membuat rokayah kenyang siber..heheheheh

    ReplyDelete
  15. Miss Jazzy :

    Memang betul, bila dah arwah kita akan terkenang2..Alfatihah

    ReplyDelete
  16. kasihibu :

    hehehehe memang kenyang..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. DSHKK :

    Cuba buat sendiri yea. Tak susah. Beli kuali non stick pan, auntie pakai yg tuh..memang tak lekat.

    ReplyDelete
  18. kakzakie :

    Aah..sarapan pagi bersama2 uncle

    ReplyDelete
  19. ZZ :

    Betul, boleh di buat makan bila2 terasa lapar..heheheheh

    ReplyDelete
  20. Ibu dan Abah :

    heheheheh silakan, memang sedapkan?

    ReplyDelete
  21. Sharifah :

    Betullah, serupa macam akak, kalau dah teringin sangat nak makan, memang sanggup buat walaupun diri dah tak larat, sakit atau tengah malam sekali pun tetap akak usahakan.

    ReplyDelete
  22. Chik Att :

    Samalah, uncle pun memang suka lempeng lawan ngan sardin..heheheheh

    ReplyDelete
  23. kakchik@ella :

    hehehehe memang auntie melempengkan 2 keping sorang.

    ReplyDelete
  24. shuweet :

    heheheheh sorry buat shuweet gulp gulp telan air liur

    ReplyDelete
  25. baru lepas makan pun boleh terliur tengok lempeng dengan sambal sardin ni auntie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...