Followers

Tuesday, December 20, 2011

Nanti2 dulu

Bersiap2 untuk pergi jumpa Dr Pakar Tulang membawa film MRI Harap sakit kedua2 bahu dan tangan auntie tak serius. Auntie belum lagi update n3 tentang perjumpaan bloggers di BBBangi. Amat menyeronokkan, harap ada lagi pertemuan begitu tahun depan. Nanti2 dulu, biar lambat asal selamat biar bloggers yg muda2 jalan dulu.. Auntie kurang sihat 2 tiga hari ni.. InshaAllah, auntie update bila balik dari Hospital nanti..

21 comments:

  1. Salam Kak Nani...

    saya doakan semuanya baik2 sahaja nanti. :)

    ReplyDelete
  2. Amin.. semoga segalanya dipermudahkan untuk Auntie... insyaAllah..

    ReplyDelete
  3. salam auntie....kita kan sebaya haha..,tak sempat begurau aritu...tp ada gak berborak tanya khabar...cepat sembuh auntie..kami sentiasa berdoa untuk kesihatan auntie.

    ReplyDelete
  4. Take care aunty...aunty ni mengingatkan sy pada mak sy pulak...

    ReplyDelete
  5. Wah!! Kak Marina pun pergi gathering jugak ke...hmmm....bestnya...

    Semoga result MRI baik2 sahaja...

    ReplyDelete
  6. yang penting kena selesaikan dulu untie...semoga semua baik2 sahaja...

    ReplyDelete
  7. Kakcik :

    W'salam, terima kasih kak cik..

    ReplyDelete
  8. rokayah :

    Terima Kasih-Amin, Amin, Amin

    ReplyDelete
  9. PCL :

    hehehehe yg auntie ingat auntie bergurau dgn PCL - kalau bagi pakai uniform sekolah memang mcm budak form five..betul tak tipu..awet muda gitu..
    Terima Kasih atas doa-Amin

    ReplyDelete
  10. Marya :

    Teringat kat mak? kan ker Marya jauh diperantauan tak per selalu lah talipon tanya kabar

    ReplyDelete
  11. aNle :

    Aah, memang suka bergaul dan bergathering dari muda lagi..bila ada peluang akak kalau boleh tak nak lepas. Alhamdulillah..enjoyed so much.

    Nanti citer tentang MRI tuh di next n3

    ReplyDelete
  12. JunAina :

    Betul, auntie selagi tak jumpa doktor fikiran tak boleh nak fokus.

    ReplyDelete
  13. ibundo :

    Thank Youjavascript:void(0)

    ReplyDelete
  14. Panglima Muda :

    huhuhu..jumpa dirumah Dato LF tapi malu nak tegur..

    Terima Kasih singgah blog saya.

    ReplyDelete
  15. pelan2 kayuh, auntie.. rehat yea? didoakan auntie speed recovery..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...