Followers

Wednesday, December 14, 2011

Nak Buat Aper Banyak2

Noy beli lagi mug 3 biji
Cantik..auntie suka


Yang dah ada tergantung pun tak terpakai

Yg dapat kat kenduri orang kawin pun bertindan2 dalam kabinet

Ari ni citer ni jer...
Mood hilang..

masa muda memang betul kata orang
Tulang besi urat dawai
tapi bila dah tua..Ishhhh
salah bangun dari tempat duduk pun boleh terpeleot..

Dah terpeleot..breakfast hari ni beli punya
soto dan lontong,
sorang dua bungkus ngan uncle..
kenyang sampai tengahari..

18 comments:

  1. semalam , sebiji mug pecah

    gara - gara terlepas dari pegangan pB

    ReplyDelete
  2. semoga aunty cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  3. amboi~~2 bungkus sorang tu~he~~

    ReplyDelete
  4. Satu bungkus kongsi dua org. Sungguh romantik.

    Semalam emak adam pun saja berkongsi sebungkus nasi lemak dgn saya. Beli kat pasar tani seberang jalan dari rumah akak tu. First time cuba nasi lemak dia. Sedap jugak.

    ReplyDelete
  5. kalau Ella, kenyang sampai ke malam. Hihi

    ReplyDelete
  6. kasihibu :

    Sakit yg masih tertanggung..
    Tima Kasih

    ReplyDelete
  7. bujal :

    hehehehehe..tak makan tghari lagi dah kul 3:15 ptg masih belum lapar

    ReplyDelete
  8. YB :

    Silap tuh, sorang 2 bungkus, maner boleh share2..hehehehe
    akak makan ubat kena bersarapan heavy kalau tak pedih perut.

    ReplyDelete
  9. kakchik@ella :

    Perut kecil boleh lah sampai kemalam..hehehe

    ReplyDelete
  10. kak MM

    Mug mug yang dapat dari majlis kawin saya pakai jer...yang kecik cinonit tu saya recycle balik...kalau anak saya Yaya nak bagi hadiah buat Hari Guru, saya bungkus baik baik...hahahaha

    kak..sihat sihat kan badan tu...nanti kita boleh beronggeng ahad ni..hahha

    ReplyDelete
  11. saya setuju dgn Ezza...recycle balik...tp skrg nak dpt org bg pun ssh...apelagi nak pg kenduri kawin...hehehe...
    Take care aunty....bagusnye aunty & uncle kekal romantik...happy to see ;)

    ReplyDelete
  12. EZZA :

    heheheheh good idea lah, tak terfikir nak buat gitu..TQ

    Aah, jom kita beronggeng dan berjimba bila jumpa nanti.
    Pissttt..slow2 sikit nanti Dato' marah..heheheheh

    ReplyDelete
  13. Marya :

    Bila balik M'sia? Take care kat saner yea!

    ReplyDelete
  14. banyak koleksi aunty...heheheh

    ReplyDelete
  15. jedi :

    Itu pun dah banyak hantar kampung rumah adik ipar auntie sebab rumah pusaka buat homestay, kalau cuti sekolah sampai berbus2 duduk situ.

    ReplyDelete
  16. heee dua bungkus sorg, mmg kenyang lee...


    *comelnya kaseh =)

    ReplyDelete
  17. Kak Nani kat rumah saya pun banyak Mug, ada yang belisendiri dan ada yang dapat dari rumah kenduri kawin tapi rasa2 nya dah cukup dah tak payah beli lagi sebab dah tak ada tempat nak letak tapi suami saya ni degil bila kita ke shopping centre nampak mug cantik dia nak beli juga, baru2 ni dia belikan saya mug bertulis desperate housewife, boleh? Anak2 pakat ketawakan saya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...