THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Friday, November 11, 2011

Surrender..Angkat Tangan dan Pegang Bendera Putih



Ahhhh...angkat tangan surrender lah..
sambil hayun2 bendera putih
Tak mau tulis lagi
Citer ada tapi
Nak tengok TV pulak lah..

Dah banyak N3 hari ni mungkin tak de quality kot
sebab tak de respond..semua senyap ajer..
huhuhuhuhuhu

10 comments:

  1. Betul gak tu kan Auntie. Sekali sekala kita kena juga kendurkan tali wau... takut putus lak layang-layang.

    ReplyDelete
  2. 2 je lagi auntie... saya ni silent reader.. tp tiap2 ari bukak n baca blog auntie.. wpun baru tau pasal blog auntie ni bbrp mggu... boleh kata semua n3 auntie saya dah baca... episode hidup auntie yg saya khatam dulu...... ;)

    ReplyDelete
  3. Bukan takde quality Auntie Nani, cuma laju betul keluar entri-entri nya, tak perasan......hihihihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah aunty
    yang penting semangat tu dah ada... ;p

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum MM,

    Kita ni memamg macam tukan, ada masa macam2 cerita kita kongsi dengan kawan2, tapi ada masanya tu kita tak tahu apa yang nak dituliskan.

    ReplyDelete
  6. laaaa...jangan lah merajuk. Saya ada ni, sentiasa mengikuti walau kadang tu dalam diam..

    ReplyDelete
  7. Salam MM,
    Nah kau (kata orang Melaka) kan dah ada respons, MM. Akak pun nak merajuk tapi adakah yang nak memujuk?

    ReplyDelete
  8. Sorry akak tak sempat bukak Dan baca blog sebab busy Sangat minggu lepas dan minggu yang akan datang dan sibuk tengok2 anak bongsu yang nak ambik SPM mula esok.

    ReplyDelete
  9. salam auntie,
    tulis la byk2..
    otak saya dh cramp dari tuis thesis ni..
    at least ur entries keep me awake..

    ReplyDelete
  10. Ai hari2 baca blog auntie. tp kadang tu x tau nk komen apa. hehehe...

    lebiu auntie mama ^.^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...