THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, November 14, 2011

Siapa Boleh Baca Pemikiran

Pukul 1 tghhari
Uncle mandi dulu lepas tuh auntie mandi pulak
Uncle solat zohor dulu, lepas tuh auntie pulak
Uncle gosok kemeja dia, auntie bersiap muka dulu
Uncle pakai baju bersiap2..
Auntie pulak pilih2 baju..

Uncle tanya..
Nak pergi maner nih, bersiap2?

Hahhhh.??
Auntie berkerut dan terkejut..

Nak pergi fisiolah..
Pukul 2:30 petang ni..kata auntie

Yea ker? petang ni? tanya uncle

Yealah, You yang remind I semalam..
kata auntie

Allahhhhhh...lupalah..kata uncle
(makan kismis pun boleh lupa, nak kata makan semut
rumah auntie tak de semut)

Abis tuh, yang you bersiap2 nak pergi maner? tanya auntie
I nak pergi Kajang, ada hal nak jumpa kawan..kata uncle

Ketawa auntie dan uncle..
Rupa2nya dua2 bersiap untuk dua tujuan berlainan

Kalaulah boleh baca pemikiran..kan ker senang..
Hahahahaha..

Tak perlah, You teruskan jumpa kawan you
kata auntie

Tolong setkan date baru untuk fisio..
hehehehe..petang ni boleh lah I baring dan tidur sekejap..

Lalalalala...






25 comments:

  1. hehehe...orang yang ingat kan plak leh lupe ye...

    ReplyDelete
  2. Happy life... suka kakak cara auntie dan uncle setelkan. tak payah kecoh-kecoh. Uncle boleh jumpa kawan, auntie boleh relex....

    ReplyDelete
  3. Oooo...
    boleh pulak main ngelat2..
    takper ker?

    ReplyDelete
  4. Amboi...

    senang hati Kak Nani tak payah pergi fisio, ya? :)

    ReplyDelete
  5. Boleh bayangkan keadaan time tu camne. muahahahahaha....

    ReplyDelete
  6. kalau boleh baca fikiran tak seronok lah pulak..

    ReplyDelete
  7. yeay ... at last boleh rehat sambil feeling lawa. hahaha.

    ReplyDelete
  8. Mujur lah sorang tak kata nak pegi pasar, sorang tak kata nak pegi makan.

    Baru jenoh.. sapa nak masak sapa nak makan. hehehehe

    Cool lah UNTIE!

    ReplyDelete
  9. Pahala Akak sebab dulu kan suami, walaupun akak sendiri memerlukan fisio tu.

    ReplyDelete
  10. hehehe..
    cari chan jer malas nakgi fisio eh??
    Nak baring lepak kat ghumah jer..I pun selalu gitu...malasnya nak keluar..bercinta betul!
    Uncle keluar ke Kajang?
    So, you tak kirim Sate Kajang?? :))

    ReplyDelete
  11. duk umah lawa2 pun best gak anty..sy ni kalo melawa je duk umah asben lak tnya "ni nk kemana ni?" aihh duk umah lawa2 utk laki takley ke? (hmm buruk sgt ke rupa sy selama ni kalo duk umah je?)kekekkee..

    ReplyDelete
  12. shuweet :

    hehehehehe tulah, selalu uncle yg ingatkan auntie kali ni dia boleh lupa..Ish bimbang pun ada kalau dah mula lupa2..

    ReplyDelete
  13. Kakzakie :

    Gitulah kalau nak hidup tanpa resah selalu give and take dalam rumah tangga..

    ReplyDelete
  14. Queenie :

    Tak per boleh set tarikh baru janji buat dalam seminggu

    ReplyDelete
  15. kakcik :

    Bukan aper kadang meletehkan juga, bersiap dah tunggu giliran dah tu kena buat treatment dan tuh process urut dah tuh exercise..huhuhuhu sungguh penat kak cik

    ReplyDelete
  16. Ai :

    Memang time tuh kelakar, uncle dan auntie pun tergelak2.

    ReplyDelete
  17. hani :

    Pasal tak seronok? hehehehe
    Bersih kan jiwa lah, bila orang membaca diri kita, suci dalam debu..hehehehe

    ReplyDelete
  18. gedek:

    Memang dapat ZZZzzzzzzzzzz heaven ohhh

    ReplyDelete
  19. kakchik@Ella :

    hehehehehe feeling lawa sambil rehat, sungguh terbaik..hehehehe

    ReplyDelete
  20. azieazah :

    Oh kalau dlm situasi gitu, pergi makan dulu baru pegi pasar sebab barang2 dlm boot tak rosak

    ReplyDelete
  21. mamasita :

    Kadang2 feeling malas melanda memang nak lepak rumah, tengok TV, facebooking dan blogging.

    Satay kajang dah tak perlu gi kajang sebab Francise HJ Samuri (Satay Kajang) is everywhere in KL town.

    ReplyDelete
  22. Che Sue :

    Ohhhh..kalau suami Che Sue macam tuh senanglah, he likes you as what you are tapi kalau kita nak bersiap feeling lawa, lagi lah bagus..hehehehe

    ReplyDelete
  23. Salam akak
    Kadang2 peristiwa beginilah yang akan kita kenang. Lucunya. bersiap2 utk tujuan yg berbeza.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...