THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Friday, November 18, 2011

Salah eja

Jalan2 kat Fbook jumpa gambar ni..
hehehehehe gile kedai ni
main taram jer..dan tak di tegur orang ker?

Huishhhh...tak sangka iblis pun boleh jadi bahan sambal
murah pulak tuh hanya 90 sen



Hati2 kalau makan pasti tumbuh tanduk..hehehehe

13 comments:

  1. sambal iblis?? kelakar... serius kelakar... typo error laa tu tak pun mat bangla yang buat tagging tu..

    ReplyDelete
  2. macam mana la agaknya rasa sambal iblis tu kan auntie..hehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha auntie saya gelakkkk...
    selama ni silent reader je..haha tp entri ni tak boleh tahan :D

    luv u auntie :D

    ReplyDelete
  4. ahah! sy pon pnh tgk yg neh n rasanyer mmg klako bangat. ini maybe psl taip cepat2 or mmg mat bangla pnya koje...hahahaha

    ReplyDelete
  5. SALAM,
    ISH, PENGELUAR NI AMBIL MUDAH. ADA KE SAPE2 NAK BAGITAHU BAPAK IBLIS NI !


    p.s. Tkasih byk2 kerana sudi join perjumpaan nanti. kita berjumpa dan kita berbual.

    ReplyDelete
  6. rosak bahasa kan aunty...hishh dorang ni.

    ReplyDelete
  7. Roti Iblis jangan makan kak bahaya, hehehhe.

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. Lawak..lawak.. Ni kalau tak silap saya dekat kedai shell ni. Smart ke ape entah yang jual macam2 makanan ringan tu..

    ReplyDelete
  9. silap gaya, leh gulong tikar kedai tu..haha

    ReplyDelete
  10. tanya kedai tu, camna nak jinakkan si iblis tu sampai boleh di sembelih masak sambal lagik..heheheeheh

    ReplyDelete
  11. nak gelak ke nak marah ni?konpius la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...