THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, November 17, 2011

Rezeki Lagi

Readers Peeja bagi lagi..
Biskut 3 kontainer ..auntie baru buka satu
Tart nenas, Aduh..
Best sebab comel2 size tart tuh
Sedap kemain lagi..
Dua lagi belum buka..
Jap lagi nak buat Teh O
Pekena Biskut Hazel Nut pulak

Help! kalau habis stok nak beli kat maner?
Sedap lah, dan amat practikal kalau dibuat
untuk buah tangan jika bertandang kerumah kawan2

Hotel Sensa di Bandung yea buk?


Ribuan Terima Kasih..
Wahhh...rezeki makan2 macam gini amat dialu2kan
hehehehehehe

Alhamdulillah...

7 comments:

  1. Sedapnya kak...buat kopi O makan dgn biskut petang2 ni memang syok...!! Lebih2 cuaca macam nak ujan ni...

    ReplyDelete
  2. murah rezeki mama peej :) tguk pon da sedap.

    ReplyDelete
  3. aNle:

    Aah, akak buat green tea tadi kopi O berhenti minum seketika sebab gusi belum pulih dr bekas cabut gigi

    ReplyDelete
  4. cik cinta :

    Alhamdulillah..syukur

    ReplyDelete
  5. Ok lah tu makna nya ramai yang sayang akak.

    ReplyDelete
  6. rezeki jangan di tolak, musuh jangan di cari kan?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum aunty,

    Syukur Aunty suka dengan pemberian saya. Actually saya dapat cookies nih nun jauhnya dikirimkan dari Jakarta. Insyallah kalau ada lagi ole-ole nih, saya kirimkan pada aunty melalui Peeja.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...