THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Friday, November 11, 2011

Nak break record...mampu ker

Menu tengahari ni yang simple tapi ummmphhh
Semerbak harum rumah ku
dengan bau rebung

Lemak cili api ayam ngan rebung
Sambal tempoyak,
Ulam jering tanam dan timun
Telur asin




Rasa nak break record untuk hari yg bertarikh 11/11/11
dengan 11 N3..

Setakat ni baru jer 3 jauh lagi tuh...hehehehe

18 comments:

  1. 3 pun da bagus tu untie. Ella baru 1. BTW, Menu itu sgt mengancam.

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan rebung

    ReplyDelete
  3. Hi Auntie Nani...
    Sedapnya gulai Lemak Cili Api tu...
    Sekarang ni saya suka sangat makan segala yang bergulai lemak cili padi tau...ni semua pembawaan cacing dalam perut lah nih...kihkihkihkih....

    Saya sokong Auntie Nani break record tu tau...^_^..go auntie go!!

    ReplyDelete
  4. Kalau Kak Nani buat satu catatan dengan setiap satunya hanya satu baruis dan satu gambar (dah macam gedek pulak), Kak Nani mesti boleh. :)

    Sedapnya gulai rebungggg...

    ReplyDelete
  5. 11 entri? banyak idea makcik~meh bagi saya sikit~

    ReplyDelete
  6. heheheh...bila tengok gambo lauk2 auntie ni kite rasa lapo balik..yummyyy

    ReplyDelete
  7. 11 entry takper kak...
    jangan 11 pinggan udah ler....

    kecur ar tengok lauk pauk tu..
    tp yg saya boleh makan cuma sambal belacan jer hehe...rebung fresh saya makan la...

    ReplyDelete
  8. kakchik@Ella :

    Mengancam macam maner pun auntie tetap kontrol makan 2 senduk saja..huhuhu

    ReplyDelete
  9. SueGinola :

    Hahhh...ada cacing dlm perut? hehehehe
    Baru jap publish yg kelima?

    ReplyDelete
  10. kakcik :

    heheheheh tak tercapai kot sampai sebelas..

    Gulai tuh memang power lah..pejam2 mata bila makan dan terasa keenakkannya..

    ReplyDelete
  11. bujal X:

    Aah..akan terjadi N3 sasau bila dah banyak sangat per day..hahahaha

    ReplyDelete
  12. shuweet :

    Tengok gambar lapar? Emm...auntie dpt bau satu rumah, macam nak makan sekali lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  13. Queenie :

    Kenapa tak makan rebung jeruk? Tak suka bau dia yeah?

    ReplyDelete
  14. Harum semerbak lah rumah kak nani nanti..hahhahaa

    ReplyDelete
  15. Ezza :

    Aah, sampai sekarang bau rebung ngan bau jering..hehehehe

    ReplyDelete
  16. Wow best nya rebung, kat rumah saya jarang masak rebung sebab anak2 tak suka.

    ReplyDelete
  17. tumpang makannnnnn..............

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...