THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Friday, November 11, 2011

N3 keempat hari ini

Solat bertemankan saekor lebah
Lebah tu panjat sampai paras lutut auntie..
huhuhuhu..
Dari mana datang nyer?
Selama ni dah 20+ tahun,
tak pernah lebah masuk kerumah..

Lebah synonym dengan kemanisan
hahahah manis ker auntie ?

Emmm....mungkin lebah tu nak masuk dlm blog auntie


Aduhai...N3 keempat hari ni..
Maner nak cari lagi sampai 11 ?

13 comments:

  1. Oh.. auntie nak buat 11 N3 ye. Kakak baru terjumpa yg ke 5 ini.

    ReplyDelete
  2. Lebah tu nak tumpang solat sama. :)

    ReplyDelete
  3. Kakzakie :

    hehehehe auntie baru edit sebab ni N3 keempat..silap tadi

    ReplyDelete
  4. 11 entri?fuh lap peluh sendiri.hehe

    ReplyDelete
  5. kakcik :

    Solat sama tak per, jgn di sengat saya pula..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. HappyIrfa :

    Auntie Cuba jer kalau tak sampai 11 bukan sapa2 marah pun..hehehehe

    ReplyDelete
  7. So tak khusyuk lah you solat? Hahaha..kelakar lah you..

    You tau alangkah kalau semut api merayap kat telekung I, punyalah mata menjeling!
    Memang I stop..kang naik ke muker lagi payah..hehehe

    Today 11.11.11..mengingatkan kita masa kecik..nombor 1..angka yang paling senang kita belajar..1111111..hehe.

    So kita doa senang senang senang senang dunia akhirat banyak2..Ameen.
    N3 apa MM?

    ReplyDelete
  8. teruskan usaha auntie untuk mencukupkan 11 entry sebelum berakhirnya tarikh itu...

    ReplyDelete
  9. mamasita :

    hahahaha..khusyuk ke tidak? Nak cepat salam ajer takut kena sengat..

    ReplyDelete
  10. Nenet :

    huhuhu entahlah boleh ker tidak..

    ReplyDelete
  11. Lebah masuk rumah akak sebab ada orang berdarah manis dalam rumah tu (peeja kan nak kawin).

    ReplyDelete
  12. lebah tu cipta sejarah die tersendiri auntie...untuk 11.11.11 nih..hehe..tu yang ikut auntie tu

    ReplyDelete
  13. hehehe...lebah tu menumpang solat dg aunty (,")

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...