THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, November 14, 2011

Kahwin di Kampung Pengantin

Malam Sabtu lalu pergi kenduri kahwin lagi...
Kawan uncle dan auntie yang dah hampir 40 tahun tak jumpa
Kawan semasa kami sama2 bercouple , masa tuh
uncle dan kawan uncle belajar di Australia awal tahun 70' an

Kawan uncle berhenti tentera awal jadi hubungan kami terputus
hinggalah baru2 ni, kawan uncle tuh dapat nombor
talipon uncle..

Alhamdulillah..kenduri ni anak nya yang akhir
semua dah kawin.
Emm...auntie ada tiga orang anak lagi yang belum
lepas..tak per semua telah di susun oleh Allah SWT

Kenduri di Kampung Pengantin, Setapak

Jom layan gambar2..

Bergambar di laluan red carpet yg disediakan utk kedatangan semua tetamu


Pelamin dari tepi..hehehehe motif ada vespa kat pelamin?
macam2 ragam

Berpelukkan bila bertemu
auntie minta untuk bergambar


Pasangan yg berkasih2an tahun 70'an hingga sekarang..Alhamdulillah


Tak sangka kawan uncle siapkan table VIP untuk kami..terharu


Goodies dan air anggur diatas meja

Pemandangan dalam dewan makan


High table


Inang2


Pengantin


Nasi Minyak


Ayam msk merah, ikan sweet sour, rendang daging, dalca dan
acar rampai

Kuih seri muka dan bingka ubi,
buah2an tembikai merah dan tembikai susu
tak dapat snap rakan semeja dah bedal habis hehehehhe


Barisan tetamu high table



Auntie minta uncle tolong snap dari dekat..
tapi tak dekat pun..


Ada band



Tema perkahwinan ni, purple, pink and black


Sempat bergambar berdua


Pengantin bersalam2 meja ker meja, auntie sempat bergambar



Dalam goodies - Apam dan telur sebiji

Hujung minggu ni ada dua jemputan..
Emm...tak dapat pergi sebab auntie kena balik kampung
Kenduri anak lelaki adik ipar auntie..

13 comments:

  1. Asslamaualaikum MM,

    Semoga MM sihat sentiasa/

    Didoakan mudah2an pengantin berdua bahagia ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  2. Musim kenduri kahwin dah bermula auntie. Cantik beg goodie dia. Nampak grand juga majlis kawan uncle ini kan...

    ReplyDelete
  3. dapat apam dot..dot...comel..

    ReplyDelete
  4. amboi muka pengantin macam artis la aunty..

    ReplyDelete
  5. cantik baju akak tu...

    ReplyDelete
  6. meriah..
    cuti skolah lagi banyakkkk jemputan.sediakan perut je lah,,,

    ReplyDelete
  7. Kunang2 :

    Waalaikumsalam, moga2 gitulah..Amin

    ReplyDelete
  8. Kakzakie :

    Agak grand sebab anak dia yg akhir kahwin, lepas ni dah tak yah fikir2 kenduri kahwin hehehehehe

    ReplyDelete
  9. Ailea ;

    Ish panjang nak ikut yr id tuh..okey ker auntie panggil ailea?
    Aah apam dot2 tapi kurang sedap pada tekak auntie, kesat sikit texture apam nya.

    ReplyDelete
  10. MasZuber :

    Betul, auntie tak lepas2 pandang pada dua pengantin. Amat2 berseri..especially pengantin lelaki..hansome sangat kalau tgk live.

    ReplyDelete
  11. Ezza :

    Baju akak tuh dah recycle, pakai berkali2 dah..

    ReplyDelete
  12. HappyIrfa :

    Betul memang banyak wedding, siap perut, siapkan hadiah atau duit..auntie tak reti kalau tak bagi sumbangan untuk majlis kawin

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Auntie Marina..

    pengantin dan tetamu sama2 vogue :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...