Followers

Friday, November 4, 2011

Buffet Paling Termurah Di KL

Auntie gi fisio lagi pagi ni
Hari ni start pukul 8 pagi,
dah selesai terus pergi breakfast

Sebelum bergerak bertolak pagi tadi
uncle nak buka balik pintu rumah
sebab kamera tertinggal..
auntie kata tak perlah..biarlah..
I shall story without photos..

Terasa pulak rugi tak bawak kamera
sebab tempat auntie makan
breakfast hari ni sangat lah cozy..
Kat Wangsa Maju..

Restaurant tuh ada buffet
Ada nasi impit, kuah kacang, bubur nasi,
nasi lemak, telur rebus, mee goreng, mee hoon goreng
cucur ikan bilis
kopi dan teh
Terperanjat auntie harga yg di lekatkan di dinding
Hanya RM3.90 nett

So auntie dan uncle mkn buffet lah
sambil duduk2 dan bersembang dengan uncle
tiga cawan kopi kami topped up
memang halal dan berbaloilah
moga murah rezeki restaurant owner tuh..

Selepas breakfast, auntie ke klinik gigi
nak buat tampal..sebab terlekang tampalan lama
huhuhuhu..doktor kata tak boleh tampal kena cabut..

Emmm..cabut tadi pukul 11:30 pagi..
Ni tengah berdenyut2..
Dah baring nak tidur tak boleh lena
sebab gusi nyut, nyut, nyut, nyut..
Dah tukar kapas 3 kali..
masih berdarah lagi..

tak dapat nak citer lama2..
masih nyut, nyut, nyut
hingga kita berjumpa lagi..
Salam Jumaat semua..

25 comments:

  1. RM3.90 je? Betul2 murah tu, kalah harga kat Restoran 1Malaysia! :)

    Salam Aidil Adha buat Kak Nani dan suami. :)

    ReplyDelete
  2. wahh..murah betul tu...apa nama restorennya?

    ReplyDelete
  3. As salam auntie. Ella doakan sakit gigi untie tu cepat hilang ye.

    Lagi 1, RM3.90 tu murah sgt la auntie. Teringinnya nak cuba. Restaurant tu nama apa eh auntie?

    ReplyDelete
  4. gigi baru cabut kalau masih berdarah, try mkn ais krim sikit. slowly, harap2 cepat ok. pesanan ni saya dpt drp jiran saya seorg dental nurse. harap cepat sembuh

    -sabby-

    ReplyDelete
  5. hi auntie nani...
    wahh rm3.90 utk buffet?? murahnya!! well nanti auntie bgtau alamat n jgn lupa ambik gambar ye... well take care auntie... cayang u

    ReplyDelete
  6. salam auntie nani,
    ape nama kedai yang murah tu?? semoga nyut nyut auntie tu akan berkurangan...salam jumaat

    ReplyDelete
  7. Murah nya buffet tu kak, memang berbaloi lah kak kalau duduk kl buffet semurah itu.

    Kesian akak lepas satu sakit belum habis satu lagi datang.

    ReplyDelete
  8. murahnya!
    apa nama tempat tuh
    dan sampai bila?
    (kes malas masak ni...)

    tp ada plak yg tak bestnya kan...
    lepas sedap2 nyum nyum kena nyut nyut plak...lahai...sabar jer lah kan?

    try lar berkumur ngan air garam...
    antiseptic natural tu...

    ReplyDelete
  9. Auntie Nani..rehat2la yea...
    Salam Aidiladha untuk Auntie dan Uncle...^_^

    ReplyDelete
  10. Murahnya kak... nak tau jugak apa nama restoran tu... nak cuba...

    Selamat Hari Raya Aidil Adha buat akak & keluarga...

    Semoga gigi tu akan baik sebelum raya nanti

    ReplyDelete
  11. kakcik :

    Aah, memang murah sangat.
    Terima Kasih diatas ucapan HRaya.

    ReplyDelete
  12. Rai :

    Ishhhh...terlupa pulak nama restaurant tuh..nanti2 auntie gi lagi yea..InshaAllah

    ReplyDelete
  13. kakchik@Ella :

    Gusi dah kurang sakit dah, hehehehe Ella nak cuba ker, murah tapi makanan biasa2 ajer.

    ReplyDelete
  14. mama iman :

    Aah, auntie dah kumur2 dgn air + garam..

    ReplyDelete
  15. sabby :

    Aah, betul tapi ice cream habis stock huhuhu

    ReplyDelete
  16. fadz :

    Next visit kat restaurant tuh nanti auntie snap some photos, InshaAllah

    ReplyDelete
  17. shuweet :

    Salam kembali,
    nyut nyut dah berkurangan Alhamdulillah
    nama kedai lupa lar..hehehehe

    ReplyDelete
  18. sharifah :

    Aah murah tapi makanan biasa2 ajer.
    Sakit adalah teman setia kak nani..huhuhu

    ReplyDelete
  19. Queenie :

    hehehehhe aper kes malas masak?
    Aah, dah kumur2 dah..
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  20. SueGinola :

    TerimaKasih ucapan HRaya
    Rehat? tak de makna nyer, perut dah lapar jap lagi kena masak kot..huhuhu

    ReplyDelete
  21. aNle:

    Terima Kasih atas ucapan, InshaAllah baik kot sebelum HRaya..

    ReplyDelete
  22. semoga aunty sihat ye
    nak main dgn cucu comel tu...
    nanti kalau tak sihat rugi masa nak bermain dgn cucu

    ReplyDelete
  23. auntie, Cahya pun nak pegi buffet murah tu..kat mana?

    ReplyDelete
  24. wah,nnt auntie ingat nama restoran bgtaula besor-besor dlm blog k?.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...