Followers

Tuesday, October 11, 2011

Teket Wayang Free

Hahaha...

Dpt free teket wayang...

Belum ambil lagi, nanti2 lah dulu..


Kira bertuah lah ni yea?

Auntie memang dah lama tak tengok wayang sejak sakit..

Tengoklah, pasal dah dpt free tuh..
mungkin juga pergi ngan uncle..
baca subtitle pun jadi lahhhhh...
tak dapat dengar sound system pun tak per lah..

Email yg auntie terima dari Nuffnang....

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* atTGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Terima Kasih ribu2 lah..

pada Nuffnang sebab pilih auntie..

Ada aper2 lagi nak bagi Nuffnang?
hahahaha...
dah dpt betis nak peha pulak!



15 comments:

  1. Bestlah kak ...dpt tiket free...tapi anie tak dpt pun... kenapa eh?

    ReplyDelete
  2. Tahniah UNTIE kerana menjadi orang bertuah.

    Nanti boleh tengok wayang berdua-duaan, kan?

    Saya tak pernah lagi dapat apa-apa... huhu

    ReplyDelete
  3. salam....auntie....hehehe...same la ngan saye auntie...saye pun dpt hadiah birthday dr NUFFNANG jugak...pun belom ambil...anyway..happy birthday auntieeeeeeeee!!!!

    ReplyDelete
  4. First of all kakak wish dulu Happy Birthday. Moga terus diberi kesihatan yg ideal dan bahagia selalu.

    Tahniah dapat tiket wayang. Ada 4 siapalah lagi yg nak ikut ye:)

    ReplyDelete
  5. Pergilah berdua dengan cik abang, sesekali bermesra dalam panggung wayang, macam mula2 kawin dulu, mesti cik abang akak happy.

    ReplyDelete
  6. Salam kenal auntie ..

    wahh .. best la dapat tiket free .. tp saya selalu mmg susah nk dpat free itket pasal dok utara tanah air... hehe

    ReplyDelete
  7. aNle :

    Rezeki sesaorang tak samalah..hehehehe tapi rezeki auntie kalau lucky draw selalunya nama auntie naik!

    ReplyDelete
  8. azieazah :

    InshaAllah..nanti2 dpt lah..Belum plan lagi bila nak pergi tengok wayang ngan uncle..hehehehe

    ReplyDelete
  9. mrsJohn :

    Wasalam,

    Ohhh..dpt jugak yea?
    TQ for the wish..same to you as well...hehehehe

    ReplyDelete
  10. Kakzakie :

    TQ for the wish, dpt empat ticket, pergi berdua ngan uncle at different occations 2X..so boleh clear tu ticket..hehehehe

    ReplyDelete
  11. sharifah :

    Memang cadang nak pergi dgn cik abg, InshaAllah...
    Aksi dlm panggung wayang dah x perlu kot..hehehehe

    ReplyDelete
  12. halila ibrahim :

    Ohhhh..duduk utara yea, utara tuh kat maner?
    InshaAllah..nanti2 dptlah lucky draw dimasa yg lain..

    ReplyDelete
  13. Saya sampai sudah tak ambil tiket tu. ;-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...