THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, October 30, 2011

Kenduri Kahwin Seorang Peguam

Pagi ni belum breakfast lagi..
Kenyang makan kenduri kawin semalam masih terasa lagi
Nanti auntie akan citer pasal kenduri di Seremban tuh..
Sangat mewah sambutan nyer..

Hari ni ada kenduri kawin lagi,
Salwa Redzuan blogger juga..
Seorang peguam yg memberi nasihat semangat professional
pada anak auntie Peeja
kes saman dr seorang blogger
yg berpegaruh, terkenal dan terdiva
vs anak auntie Peeja
Salwa beri nasihat free tak berbayar tau..hehehehehe
anyway kes tuh dah selesai pun..dah menang pun
Alhamdulillah..

Ha..hari ini hari bahagia Salwa..
Auntie dan uncle mesti pergi..
InshaAllah kami sampai
Yea Salwa..

Nak kena naik bilik atas lagi
Nak kena cari baju..huhuhu
semalam terlupa ambil dua helai sekali
Aduhhhh...menyinta kena naik tangga
memang terpaksa berpegang2 railing dan dinding
mentara nak sampai atas..
kaki auntie masih belum kuat..

Uncle memang boleh ambil kan tapi
kadang kala yg diambilnya dah sendat
dah tak muat, dah tuh tudung pula tak kena
tak masuk dengan warna baju..
hehehehhe..auntie banyak sogel kata uncle

Tak boleh citer panjang2, auntie nak masak
sambal tumis telur,
goreng sayur kacang + sohun
ikan goreng keli
dah lah tuh utk anak2..
jangan tercekik makan sebab tak de kuah
hehehehe

Auntie nak ucapkan Salwa


Selamat Pengantin Baru
Moga bahagia hingga keanak cucu


15 comments:

  1. wah! saya ingat cume berbalas2 blogging jek..rupenye sampai mahkamah ke auntie? hmmm..

    ReplyDelete
  2. kasih seorang emak kan auntie....dah nak pg kenduri pun masih kene masak untuk anak2 lagi.....~P

    ReplyDelete
  3. blogger saman peeja?
    apa kes auntie? sampai naik court? isk iskk

    ReplyDelete
  4. auntie memamng kuat ....

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin Baru pada Salwa..wah2 seronoknya MM menjamu lauk kenduri kawin..
    Masak ikan keli..my peberet gak!

    ReplyDelete
  6. mmg org lelaki babs itu agak fail. mcm sy masa pantang arituh dok bwh ajer x naek atas. biler suh hub amek bj n bkn yg diminta, rasa nk naek ajer sendiri even kiter br kuar spital...hahahha

    ReplyDelete
  7. Ati :

    Aah, memang sampai mahkamah, tak per apa yg berlaku telah menjadi pengajaran.

    ReplyDelete
  8. jiji :

    Auntie memang suka masak, tak jadi masaalah pada auntie, selagi larat lah..hehehehe

    ReplyDelete
  9. h4ni3 :

    Ishhh! tak tahu citer ker? Memang hot kes tuh..hahahahaha

    ReplyDelete
  10. Chik Att :

    Setakat ni Alhamdulillah, masih buleh buat kerja2 rumah tapi slowlah

    ReplyDelete
  11. gedek :

    sohun tuh..cam maner auntie nak explain ni? Nanti2 saya masak saya snap photo, hahahahah

    ReplyDelete
  12. mamasita :

    Memang seronok gi kenduri, especially jumpa kawan2 lama, of coz dpt jamu selera too

    ReplyDelete
  13. akuzle :

    Org lelaki kan simple, kita perempuan memang banyak sogel ttg pakaian..hehehehe

    ReplyDelete
  14. bukan sohun la mama. su un la.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...