THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Friday, October 28, 2011

Karan yg lebih Ummppphh..

Makan tengahari ni..
Simple jer sebab malas nak berdiri lama2 kat dapur



Auntie dan uncle dah makan
sebelum uncle pergi solat jumaat

Birthday auntie uncle tak beli aper2kan
sebab auntie tak nak aper2..
tapi dia belikan auntie mesin urut tengkok
ngan mesin urut badan, minggu sudah
hehehe TQ darling..
bestlah..bila2 saja boleh berurut
Semua ahli keluarga tumpang sekaki
sedaplah kata mereka..



mesin kaki tuh dah lama dah dua tahun
mesin tengkok dapat free

hot pad juga dapat free


Gamaknya penat dia picit2 auntie selama ni,
maka dia beli mesin ni..
hahahahaha

Tapi sekali sekala auntie merengek kat dia suh picit juga
badan auntie walaupun dah ada mesin2 ni..
sebab 'karan' picit uncle lagi ummmphhh..hahahahaha

29 comments:

  1. lepas ni khidmat karan la pulak diperlukan...hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah akak mendapat seorang suami yang begitu penyayang dan loving

    ReplyDelete
  3. salam kenal untie,

    hari tu di rmh kakcik
    hanya sempat pandang2 jeling je :)

    tanda en abe sayang tu dpt
    hadiah gitu :)

    ReplyDelete
  4. heheh.."karan" uncle tu la yang pengikat kasih sayang berpanjangan kan auntie..heheehe

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Aunty !!!

    Moga dipanjangkan usia, diberikan lebih kesihatan...

    ReplyDelete
  6. Mesin picit tak ada kasih sayang auntie - tapi kalau uncle picit dgn penuh kasih-sayang itu yg tak sama...

    ReplyDelete
  7. Karan suami itu mengandungi aliran kasih sayang, itu yang membuatkannya lebih umphhh. :)

    ReplyDelete
  8. hahaha hadoii...karan yg tuh tak ternilai harganya...

    try jer tulis komen ni..kalau dpt lepas, lepaslah...hmm..

    ReplyDelete
  9. hehehe..mesin picit tak romantik..mesin darling MM berganda best..boleh suh gini gitu, slow, laju, manjer2..:DD

    ReplyDelete
  10. Amboi akak kemain ya nak dibelai belai dengan tangan Encik Burhan je, tangan kerusi takmsedap gamaknya, hehehe.

    ReplyDelete
  11. SALAM,
    MASAKAN SIMPLE JE TAPI SEDAP !

    ReplyDelete
  12. aunty sgt disygi uncle...gitu lahhh sbnrnyerr...

    ReplyDelete
  13. MasZuber :

    Karan lah, power tuh..

    ReplyDelete
  14. Aku Ibu Muda :

    Siapa? heheheheh

    ReplyDelete
  15. Ariff :

    Alhamdulillah, Ariff memang dia sangat loving

    ReplyDelete
  16. Ati Masrif :

    La kenapa pandang2 dan jeling, tegur lah auntie..hehehehe

    ReplyDelete
  17. shuweet :

    hehehehhe, kalau suami isteri tak de karan, something is wrong somewhere..betul tak?

    ReplyDelete
  18. Daddy Ziyyad :

    TQ DR..saya pun berharap kesihatan yg lebih baik

    ReplyDelete
  19. Kakzakie :

    hehehehe mesin urut tak tahu merungut..on ajer dia berkerja
    tapi kalau hubby kena tengok mood dia lah..
    tengah tengok pertandingan bola mintak picit memang dia buat dono jer..hehehehehe

    ReplyDelete
  20. Queenie :

    Kenapa komen tak lepas ker?

    ReplyDelete
  21. mamasita :

    hehehhehe..betul mesin picit cik abang boleh request mode picit..hehehehe, ada kala sakit tau sebab terlalu kuat, mesti tengah fed up tuh hehehehe

    ReplyDelete
  22. Sharifah :

    Eleh, sharifah pun sama jugak kan? hehehehe

    ReplyDelete
  23. Dato LF :

    Simple dan sedap..itu yg penting

    ReplyDelete
  24. kakcik :

    Nasib tak tertinggal nak jawab komen kakcik..hehehehe
    Picit dgn aliran kasih sayang tuh yg dapat kepuasan..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  25. akuzle :

    Setakat ni sayang lagi lah, esok2 kita tak tahu lah..

    ReplyDelete
  26. betul tu aunty,
    sya selalu kata dgn enpakwe bila dah berjauhan ni memang rasa rindu nak rasa kehagatan tangan dia
    sebab selalu lepas solat atau nak keluar kerja bersalaman kan
    tu yg buat rindu tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...