Followers

Saturday, September 17, 2011

Lena Nyer...

Emm...auntie tersempak Kaseh dan Lulu lena..
Memang lena walaupun flash berkali2 didepan muka..
hehehe





Kaseh yg nakal
habis frames dan perhiasan dipecahkan nya


Lulu yg manja
suka menyondol dan bergeseran

Punya lah lena
walaupun menyempit2 kat meja half moon table ni..
Sampai terjuntai ekor dan kaki pun tak per..hehehe

Nampak sangatkan..
sikaseh besar kepala..
tigasuku meja dikontrol
lulu menyelit sikit jer..
cian lulu..


15 comments:

  1. Kucing kalau dah biasa amik gamba, memang tak kisah kan. Kaseh tu at the age yang kuat bergurau agaknya kan. Kalau dekat dgn rumah auntie, memang saya kecek nak adopt sekor dua. Saya, satu family memang tak buleh tengok kucing. Gerammmm terutama bab tapak kaki dan tangan tuu.

    ReplyDelete
  2. Kucing akak semuanya cantik Dan cute, selalu tengok mereka berdua dalam blog peeja.

    ReplyDelete
  3. Alahaii lekanya tengok dia berdua tu lena. Jeles saya!

    ReplyDelete
  4. comelnya. geram pulak tengok pic-pic ni. lawa. siapa yang snap? papa ke mama?

    ReplyDelete
  5. Kucing pun tahu erti kasih sayang dan dimanjakan. :)

    ReplyDelete
  6. Ya Allah! Comelnyer Qaseh dan Lulu..beautiful! We all sayang cats..sangat2 sayang.

    Kat Kuantan we have Cashper, Lady Yoda, Eva, Libby, Momo and her 3 adorable kits, Rocky, Abby and Oscar.

    Kat rumah my daughter we have Hiro, Stewie,Mango, Lucy, Lola,Nellie and Jojo.

    Kat luar rumah kitaorang, strays takder nama tapi selalu tunggu luar tingkap for food.

    My daughter pulak have neigfhbours' cats mengadap dia every morning..hehe

    ReplyDelete
  7. Hello Marina, love your cute cats.....and you take very good pictures.....
    Nice name too, 'Lulu'.
    Have a great week, best regards.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. Aidah :

    Ohhh..satu family suka kucing yea..good lah, macam kat rumah auntie ni..semua suka kucing, tapi litter uncle yg bersihkan hari2..kesian dia..

    ReplyDelete
  9. Sharifah :

    Dua2 pujaan hati kami sekeluarga..

    ReplyDelete
  10. azieazah :

    Betul..memang melekakan jika kita bermain2/urut2 kucing2 tuh..
    bahagia auntie bila bersama2 dgn kucing2 tuh

    ReplyDelete
  11. peej :

    Mama yg ambil gambar2 nih, tak tahu nak adjust2 kamera tuh, mama main snap jer..hehehe

    ReplyDelete
  12. mamasita :

    Ya Allah, banyak nya kucing yg dibela, nama2 kucing2 tuh pun unik2...Cashper, Lady Yoda, Eva, Libby, Momo, (5 cats altogether)and Your daughter's cats Rocky, Abby and Oscar.

    I should say, you guys love cats very much..

    ReplyDelete
  13. Uncle Lee :

    hehehe...TQ for visiting.

    ReplyDelete
  14. Kakcik:

    Aah, betul, dah terlalu manja, kalau kita jerit pun dah tak takut

    ReplyDelete
  15. rumah sy pun perhiasan byk pecah anak2 bulus bergurau senda. Mama saya bising gak tapi nk buat camne kan... Dah sayang :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...