THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, August 25, 2011

Tambah Pesanan



Kesian rasanya sebab auntie tolak pesanan tambahan hamper
Ada kawan, best friend pulak tuh
mintak tambah 6 biji lagi semalam..
nak ambil besok..short notice
Bahan2 dlm dan balutan habis
kalau sanggup terima kena pergi beli lagi
bahan2 tuh..

Uncle tak nak tolong bawakkan utk membeli belah
Noy dan Peeja pulak berbuka luar ari ni..
Dengan rasa kecewa auntie jawab SMS nya
menolak pesanan itu
tapi auntie ada rekomen suh beli kat kedai
siap bagi alamat dan lokasi
harap2 dia tak rasa kecewa macam maner
auntie rasa kerana menolak permintaanya..

Emmm...ini ada gambar hamper tahun ni
Auntie pilih warna biru muda reben2 dan bunga2
balutan warna putih..




Ini siap hamper pertama



Ikatan reben2 oleh Peeja dan Noy



Tahun ni..auntie pakai bakul besi, selalu nya rotan




Auntie tak pergi ke SSF, tak sanggup sebab Jalan TAR memang sesak
auntie decided kat kawasan rumah auntie saja
senang parking dan memang barang2 dia pun quality yang baik..


Alhamdulillah..settled beli dapat voucher rm150
Auntie nak gi petang ni..nak bagi habis tuh voucher
mungkin bunga2 or pasu..
tengoklah aper yang berkenan dihati nanti..


9 comments:

  1. Kelas Aunty, memang sangat cantik and creative, no wonder mesti ada return order.. nanti anak-anak boleh continue business ni since dah ada potential customer .. good job.

    ReplyDelete
  2. Assalam

    Wah rajinnyer buat hamper... cantik2

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/08/berbuka-dgn-bangla.html

    ReplyDelete
  3. Cantik..suke colour combination tu...bila guna bakul besi tu nampak mcm takde pape..tapi bentuk bulat.. :)

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN ! pihak LF MEMAAFKAN SEGALA DOSA (JIKA ADA, YG SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA)

    ReplyDelete
  5. Asiah :

    TQ

    Hazey :

    Sememangnya dulu2 auntie buat biz ni tapi since dah sakit ambil minimum order sajer

    ReplyDelete
  6. Wani :

    Bakul besi tuh mahal sedikit tapi cantik..berbentuk bujur..

    ReplyDelete
  7. LF Dato :

    Sama2 lah kita maaf bermaafan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...