THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Saturday, August 6, 2011

Anniversary Perkahwinan Ku

Hari ni puasa yang keenam
Alhamdulillah, auntie dpt menjalani nya
setakat ini...disamping masih sakit,
bisa2 tulang dan urat..
Berbuka di luar, empat branak
di Kerisek..

Nak catitkan dalam N3 ni, hari ni
ialah hari ulang tahun perkahwinan
auntie yang ke 34 tahun
Alhamdulillah...
banyak liku2 yg telah auntie lalui
tapi segala2 dapat di harongi
hingga kini
Perasaan sayang dan cinta pada
suami auntie yg amat penyayang lagi
tinggi kesabaran nya
membuat perhubungan dan ikatan
perkahwinan ini kekal hingga kini
Alhamdulillah...

Auntie agak penat hari ni
sebab petang tadi jalan ke Low Yatt
nak beli laptop dan camera

ha ha ha N3 ni auntie menaip
pakai laptop baru
masih kekok lagi
auntie nak murah tak nak beli
yang mahal2..
Auntie beli yang 14 " jenama Dell
Rm 1600 jer

Dah tuh sambar kamera satu
jenis canon IXUS 300 HS
Rm 890 jer
Jadi lah, bukan nya nak cari makan
dengan 'Toys' baru ni
hanya untuk hobby saja
Syukur..
Hadiah bersama untuk anniversary
he he he

20 comments:

  1. happy anniversary auntie..wah best la dpt lappy baru n camera sekali..semoga auntie sihat dan bahagia keakhir hayat..amn

    ReplyDelete
  2. Aunty MM,
    Congratulations! 34 tahun membina istana cinta yg kukuh sampai kini. Alhamdulillah. purrrrrrrr *giggles*

    ReplyDelete
  3. Salam kak nani...
    Happy Anniversary...semuga dipanjangkan jodohnya hingga keakhir hayat...

    ReplyDelete
  4. tahniah auntie
    pertahankan cinta sampai ke tahap ni.. respect~ waaa dah ada 'toys' baru.. seronokkkkk~

    ReplyDelete
  5. happy anniversarry aunty dan uncle. semoga saya pun akan jadi loving couple mcm aunty juga nanti ;)

    ReplyDelete
  6. happy anniversary aunty..

    :)


    .

    ReplyDelete
  7. tahniah buat aunty dan uncle...
    semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Auntie...
    Happy Anniversary...!Semoga bertambah2 lagi kasih sayang antara auntie&uncle...
    dan
    Selamat Berbuka Auntie&Family....

    ReplyDelete
  9. Happy Anniversary Auntie yang ke-34 tahun. Saya salute lah....Semoga jodoh auntie dengan uncle kekal untuk selama-lamanya.

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan & Happy Anniversary, Sis! 34 yrs, bukan satu kerja yg mudah. Macam PaKTeh, 28 thn! Dpt 10 zuriat! Bangga tu! Bangga !! Hi! Hi!
    Kat kejiranan, kami selalu champion family football match. Pasai team lain, suma tak cukup player !! Selamat berbahagia!

    ReplyDelete
  11. congrats! 34 tahun lama tu..byk suka duka.sarat pengalaman.

    ReplyDelete
  12. happy anniversary auntie :)
    wah, lepas ni, lagi kerap lah auntie boleh update blog siap ada gambar..hehe

    ReplyDelete
  13. happy anniversary auntie :) Congrats 34thn susah senang bersama.. semoga kekal selamanya..

    ReplyDelete
  14. tahniah auntie... moga kekal bahagia selamanya... aminn

    ReplyDelete
  15. It's a great pleasure to congratulate two happy people.I wish your life to be full of love and understanding forever! Amin.

    Happy 34th Anniversary Auntie & Uncle!

    ReplyDelete
  16. Happy anniversary auntie,moga bahagia sokmo..:P

    ReplyDelete
  17. hehe...macam sama jer hadiah annivesary kita...pun beli di law yat sy dapat ideapad Lenovo RM1200 jer...comel dan senang nak bawa dlm handbag....mula konon nak ipad tapi bila kompare dengan ideapad ni lagi ok...ipad tu sesuai untuk org muda kot...haha...

    ReplyDelete
  18. TQ to all of my lovely readers for the wishes and doa's TQVM

    ReplyDelete
  19. Anty
    Happy 34th Anniversary
    Saya doakan semoga anty sepat sembuh.. sihat tubuh badan dan bahagia dengan family ya..

    Take care ya anty!

    ReplyDelete
  20. i hope it's still not too late to wish you happy anniversary auntie....semoga kekal bahagia ke hujung nyawa di samping suami dan anak2 tersayang...

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...