Followers

Monday, June 13, 2011

Bengong Mak Cik Ari Ni

Arrggghhhhh...
terdelete n3 lama..
'Makan sedap2 dlm satu hari'

Nasib baik bukan entry episodes
Hu hu hu

Tangan dan mata terlajak

Emmm....sayang betul..

Ishhh...aper dah..
bengong betui..

11 comments:

  1. Kenapa Pn Nani? Semak-semak catatan lama sampai terdelete, ya?

    ReplyDelete
  2. Hi aunty!

    Don't worry, saya baca blog aunty dari google reader (by subscribing you RSS feed) so kira saya ada sume entry2 aunty, even dah delete. nak saya emailkan ke? hehe

    ReplyDelete
  3. kakcik :

    Aah, gusi dah mula sakit tapi nak jugak buka komputer mentara tunggu appt kul 7 mlm ni..tu yang terbabas, terdelete tuh..

    ReplyDelete
  4. a zu ra :

    Oh..boleh retrieved balik yea..nanti auntie tanya peeja kalau dia boleh tak yah lah azura email kat auntie..
    TQ for the info..

    ReplyDelete
  5. ni pija cached entry tu kat google.
    kalau nak tepek la balik.

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Ru1HAEovtZYJ:nan-salleh.blogspot.com/2011/06/rezeki-makan-sedapp2-dlm-satu-hari.html+nan-salleh.blogspot.com/2011/06/Makan+sedap2+dlm+satu+hari+-&cd=2&hl=en&ct=clnk&gl=my&source=www.google.com.my

    ReplyDelete
  6. Peeja :

    Adusss...maner lah mama reti nak tepek2 nih.

    Ajar lah..hu hu hu

    ReplyDelete
  7. Biasa lah, kita kan tak lari dari buat kesilapan...tah benggong lah, small matter jer tu..nnti letak balik k,biar peeja bantu.

    ReplyDelete
  8. siannya Kak Nani...
    nasib bek ada azura yang peka tu ya.
    err..kak nani tau ker apa tu RSS feed?

    ReplyDelete
  9. Terlajak pulak ye auntie...??heheheh..
    Takpela...nak buat camne kan...

    ReplyDelete
  10. hani :

    he he he bengong lah tuh..memandai jer gi delete..harap2 peeja mahu bantu, dia pun ikut mood, garang nak mampus anak tuh..

    Quenie :

    Entah lah, apa benda yg azura recommen tuh...
    buat2 faham jer..he he he


    Sue : ha ha ha terlajak perahu boleh undur, terlajak perbuatan dah terdelete..

    ReplyDelete
  11. seronok tengok kak nani dan peeja berinteraksi menggunakan internet walaupun duduk satu rumah, jealous saya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...