THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, May 19, 2011

Minah Pit

Menyepi bukan pasal apa2..
Ubat yang Dr bagi dari Ampang Specialist membuat
auntie khayal..pinau2
sememangnya. dia suruh rehat dan tido

Ishhhh...aper pun tak leh buat..
Ngantok sajer...tapi badan rasa ringan
melayang2..berjalan rasa atas angin..
uishhhh...rasa macam minah pit lah pulak..
he h e he..

Auntie cuba lah citer2 lagi...bila bangun dari tidur..
InshaAllah..




15 comments:

  1. Semoga segera pulih dan dapat bercerita semula.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    Rehatlah dan semoga sihat bila dah bangun dari tidor nanti. Mudah2an.

    ReplyDelete
  3. Hi Auntie...
    Rehat-rehatlah yea...
    Kang dah ok jangan lupa buat entri marathon tau..hihihhihi...

    ReplyDelete
  4. Asalamualaikum Kak Nani...
    Ubat yang diberikan doktor tu mungkin bertujuan nak merehatkan kak nani... Saya mendoakan agar kesihatan kak nani bertambah baik selepas mendapatkan rawatan...
    Istirehatlah..... Jauh lagi perjalanan tu....

    ReplyDelete
  5. cea cea. macam minah pit katanye.
    macam mana boleh tau lak rasa high tu macam mana? haaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  6. baca tajuk td igtkan aunty nak cerita apa je, rupanya nk ckp psl diri sdr mkn ubat feeling mcm minah pit.hehe, kelako.restlah aunty.

    take care :)

    ReplyDelete
  7. have a good rest auntie..da sehat br bole aktif blogging :)

    ReplyDelete
  8. yela rehat n sihatkan badan dlu.. take care...

    ReplyDelete
  9. Hi Marina,here's wishing you a speedy recovery.
    You just stay easy, relax. You'll be fine.
    And simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  10. AnonymousMay 20, 2011

    auntie,permintaan saya sebagai anak yang membaca blog auntie.ceritalah pengalaman auntie membesarkan anak2 seramai 4 orang sebagai panduan saya,saya ada anak 5 orang.4 perempuan dan 1 lelaki.terlalu mencabar rasanya sikap anak2 yang baru mengenal dunia.boleh sakit jantung dengan kejutan2 yang tak disangka.say pernah baca autie tulis mengenai anak ke-2 auntie yang di approach oleh seorang gay.tulisan dan cerita pengalaman auntie menjadi panduan pd saya.saya bekerja seperti auntie.anak2 ada yang tinggal sendiri di rumah.ada yang dengan pengasuh.ada juga persamaan dengan auntie dulu.kalau boleh saya pohon pengalaman auntie diceritakan semoga menjadi panduan pada saya yang melalui kehidupan seperti auntie dahulu.walau berbeza masa namun pengalaman itu adalah sebenarnya sekolah bagi kita manusia.tq auntie.

    ReplyDelete
  11. Kakcik :

    ubat masih ada lagi, memang gayanglah saya buat beberapa hari nanti..


    Kunang2 :

    Wsalam, memang rasa segar bila bangun dr tido cuma ubat masih ada lagi..


    Sue :

    InshaAllah..marathon of entries? he he he


    Ibu dan Abah :

    Wsalam Rahmah, Memang doktor suruh rehat..
    Perjalanan akak tak tahulah dah dekat atau jauh, Allah SWT sajer yg menentukan..


    tasek :


    Okay..


    peej :


    Memang minah pit macam tuh..mama tahulah..he he he


    LSS :


    he he he betul auntie rasa khayal semacam, jalan terhoyong hayang..


    Eisha :

    TQVM..InshaAllah


    nice pretty mama :

    TQVM


    Uncle Lee :

    TQVM

    ReplyDelete
  12. have a good rest, aunty

    ReplyDelete
  13. sorry lambat komen, saya pulak sibuk sikit asyik berulang alik ke Melaka sebelum konsert bermula kenalah check apa apa yang perlu lagi. saya ada juga ajak peeja dan noy tapi pada 28/5 dia kata ada orang kawin so tak dapat pergi, tak pe lain kali insyaallah.

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...