THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, April 18, 2011

Birthday Blog

Ari ni birthday blog auntie..
genaplah dua tahun..

tapi punya lah slow coach..lembab
dah dua tahun baru buat 363 entries

Emm...aperkan daya..
auntie dah tua..
kebelakangan ni dah tak berapa sihat..
so tak leh lah nak challenge org muda
speedy gonzales gitu..banyak idea..
perjalanan pun jauh lagi kan

Emm...entah lah, bila lah auntie nak sambung episod2
dah lama sangat auntie tinggalkan..
kesihatan auntie tidak mengizinkan
utk menulis episod2 tuh
memerlukan tenaga flash back over the years
auntie tahu ramai yg tertanya2 dan tertunggu2
dengan sambungan..
nampak nya dgn keadaan macam nih..
tak boleh lah auntie janji..

Baru menaip berapa lines
dah penat, kebas tangan dan jari2, tengkok kejang
tu yang tak boleh lama duduk setempat, auntie perlu baring..
tapi auntie jengok2 lah jugak FB dan blog
sekurang2nya dpt juga khabar berita dr kawan2

Alhamdulillah..Allah beri auntie 'semangat' untuk
meneruskan perkara2 routine harian..

Auntie ambil kesempatan ni mengucapkan semua readers

******Ribuan Terima Kasih atas doa2 kesihatan dan kata2 semangat
untuk auntie selama ini..******




14 comments:

  1. Salam
    He he blog pun ada birthday. Happy birthday to blog akak. 363 entries pun kira ok la tu...

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun & take care yer untie ;-)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Marina,

    Semoga diberikan Allah kesihatan yang baik.

    Begitulah kita, kak ani pun slow juga. Tapi untuk relaks, akak menulis jugalah, walaupun N3nya tentang hal entah apa-apa.

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulang tahun ke-2 menjadi blogger Auntie!!...
    Semoga Auntie makin sihat dan dikurniakan kesihatan yang baik...Aminnn....^_^

    ReplyDelete
  5. get rest auntie... InsyaAllahupdet pelan pelan

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, selamat panjang umur untuk blog aunty!!

    aunty jaga kesihatan dan makan-minum, Insya Allah aunty akan dapat blog dengan lebih kerap dan aktif lagi..

    ReplyDelete
  7. Salam auntie...
    Selamat panjang umur for your blog..i love your blog
    Get rest and hopefully aunty sentiasa dirahmati allah..amin...

    ReplyDelete
  8. Salam kak Nani,
    saya suka baca blog ni,kisah2 yg tulus ikhlas dari hati kakak.semoga kak Nani sentiasa diberkati Allah. Amin.
    kha

    ReplyDelete
  9. Tahniah.Syukur alhamdullilah.

    ReplyDelete
  10. happy blog anniversary aunty. itu la. tertunggu2 gak n3 kisah lama2 aunty dulu. tapi kalu dapat dengar secara live lagi best tu. kan?

    ReplyDelete
  11. semoga aunty sihat selalu...amin:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dah sampai 2 tahun tu kak, blog akak memang saya suka baca, tentang pengalaman2 hidup, nasihat dan kisah anak2 yang memang biasa dengan kehidupan.

    Pelan-pelan kayuh kak tak payah berebut, ada cerita baru saya baca, tak ada tak apa tunggu lain kali pulak, tak pun terus baca blog peeja. Saya pun suka baca blog dia walaupun ceritanya tentang orang2 muda saya seronok sbb masa muda dulu saya pun macam dia suka cuba apa saja.

    ReplyDelete
  13. happy birthday blog auntie...tak sabo ni nak teruskan membaca citer episod2 auntie tu

    ReplyDelete
  14. Salam untie... saya terjumper blog nie from anak untie peeja... lama dah saya follow, cuma silent reader sajer... nie baru terbuka hati nak tinggal jejak

    selamat ulangtahun utk blog untie...

    semoga untie di kurniakan kesihatan yang baik... saya tertunggu sambungan episod untie...

    take care yer untie.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...