THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, March 17, 2011

Berakhir Sudah

Ya Allah..Ya Rahman..Ya Rahim

Berakhir sudah kes Peeja anak ku yang kena saman..

Keputusan Yang Arif...hari ini..pagi ini..

Saman di tolak berserta kos..

Bermakna ... Peeja telah diizinkan Allah SWT
menangggggg....

Alhamdulillah...

Auntie mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang
telah mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga..

Moga Allah SWT lindungi orang2 yang menuju jalan yang lurus...
Amin..

89 comments:

  1. this is a good news!!! congrats peeja!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..saya tumpang terharu sama *bergenang2 air mata*

    1st time komen sini, selalu baca je diam2 blog aunty, blog pija adala sesekali komen.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah syukur buat untie n peeja :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah auntie..
    Suya gembira bagi pihak auntie dan peej.. segalanya dipermudahkan.. Tahniah dan happy untuk auntie sekeluarga

    ReplyDelete
  5. salam..aunty sori dah lama tak komen dkt blog aunty..

    alhamdulillah..selesai sudah semuanya.. saya harapkan family aunty sentiasa dalam rahmat-Nya

    ReplyDelete
  6. tahniah buat aunty n peej....

    org yg benar akan di permudahkan urusannya....ternyata Allah betul2 menyayangi aunty sekeluarga...alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah kan..semoga family autie diberi lebih kesejahteraan n happy selalu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Marina,

    Akak tak berapa jelas kisahnya, tapi apa pun Alhamdulillah atas segala yang telah dikurniakanNYA.

    ReplyDelete
  9. salam auntie..

    syukur alhamdulillah. Allah memang sentiasa bersama orang2 yg benar & sabar

    ReplyDelete
  10. Alhamdullilah auntie, tahniah dari saya. Samapaikan salam saya kat peeja and noy ye :))
    Saya yang bernama Noorghafura

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah! syukur. :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah aunty!
    congratulations!!
    so happy for u and family!
    Tuhan itu hebat.
    :)

    ReplyDelete
  13. alhamdullilah...
    Allah sentiasa berada bersama org yg bersabar

    ReplyDelete
  14. alhamdullilah...
    Allah sentiasa berada bersama org yg bersabar

    ReplyDelete
  15. alhamdullillah aunty...

    ReplyDelete
  16. alhamdullillah.. glad to hear that auntie..

    ReplyDelete
  17. Yesss!auntie,akhirnya....syukur..syukur..^_^

    ReplyDelete
  18. Alhamdulilah..tahniah kat peeja k..

    ReplyDelete
  19. Henny emeldaMarch 17, 2011

    well done!

    Alhamdulillah.. Allah sentiasa berada di samping hamba2Nya yang teraniaya...

    To Peeja.
    U rock

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah auntie..peeja tak salah..

    ReplyDelete
  21. Salam Kak,

    Alhamdulillah kebenaran memihak di pihak Peeja.

    ReplyDelete
  22. alhamdullilah. tumpang gembira.

    ReplyDelete
  23. orang yg benar sentiasa di tempat org yang benar...syukur Allah tunjukkan jln kebenaranya... =)

    ReplyDelete
  24. Alhamdullillah semuanya sudah settle..

    ReplyDelete
  25. Antyyyyyy
    Congrats to Peeja and family..
    Alhamdulillah..
    Peeja baik orangnya and Allah memang tolong orang yang teraniaya..

    Congrats again!
    Berani kerana benar !

    ReplyDelete
  26. ALHAMDULILLAH. BARAKALLAH.
    Tahniah. Saya tumpang gembira.

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah...tenang je bila baca entri ni aunty..wani pulak yang rasa sayu...doa seorang ibu tu memang dimakbulkan Allah.

    Semoga keluarga aunty sentiasa dirahmati, diberkati dan dilimpahi rezeki...

    amin.

    ReplyDelete
  28. Syukur Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah aunty..saya dan ice btul2 lega lps dpt tau result tu..

    Aunty take care ye..

    -huda&ice

    ReplyDelete
  30. alhamdulillahhhh, sgt2 happy dengan berita ini

    ReplyDelete
  31. yeaaaaaa........
    Syukur, alhamdulilah.

    ReplyDelete
  32. yeaaaaaa........
    Syukur, alhamdulilah.

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah aunty. Aunty take care tau........

    ReplyDelete
  34. Alhamdulilah ..sebelum ni selalu jdi silent reader kat blog peeja n aunty..today rasa nak komen plak.Tumpang gembira dgn news ni.
    Yang baik jdkan tauladan ,yg buruk jd kan sempadan.Sometimes we had to learn through the hard way.
    Peeja n Aunty teruskan menulis yeah..blog korang mmg menghiburkan.Moga aunty dan keluarga dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dirahmatiNya.
    ~Dee Nour

    ReplyDelete
  35. alhamdulillah dh setel..jgn nnt pihak yg tak pueh ati tu pegi appeal sudah..hikhikhik..tapi ape2 pun, it is so obvious tht the plaintiff has no case against peeja. claim lgsg takde merit..mmg hakim gelak je kalu tgk saman cam ni auntie..

    ReplyDelete
  36. Syukur & Alhamdulillah...sy gembira dgr news ni..

    Ann

    ReplyDelete
  37. alhamdulillah....tetiba diri sendiri rasa lega sangat2..macam kita pulak yang kena..:)

    ~ Ms_MER

    ReplyDelete
  38. kena buat makan-makan doa selamat ni..

    ReplyDelete
  39. tahniah dan alhamdulillah

    ReplyDelete
  40. alhamdulillah! tahniah utk auntie & family

    ReplyDelete
  41. saya follow cite ni dari mula untie. Alhamdulillah Peej menang.

    ReplyDelete
  42. The truth prevail. It is the truth nothing but the truth. Thumbs up!! :)

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum aunty.

    alhamdulillah.
    syukran :)
    semoga aunty dan peej teruskan menulis blog.
    i like! haha!

    ReplyDelete
  44. kena wat kenduri nih..hehe..tahniah peej...yeaa

    ReplyDelete
  45. Alhamdulilahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    saya pulak rasa berbunga2 hati

    SYUKUR

    ReplyDelete
  46. syukur sangat2 kan auntie alhamdulilah

    ReplyDelete
  47. wah terus 50komen! heheh

    congrats and alhamdulilah.
    legaaaaaaaaa sungguh rasa hehe

    God bless! :)

    ReplyDelete
  48. yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    hep hep hoorayyyyy....
    clap clap clap utk peej yg vogedevassssssssssss.... mak suka....

    untie pon meletops kebabom....
    hiks... tetiba meroyan dpt tau peej menang... suke bangat...

    ReplyDelete
  49. alhamdulillah...syukran...kemenangan berpihak pada yang benar... congrats peeja and family

    ReplyDelete
  50. Salam aunty,
    i was shaking and tears streaming down while driving bila baca msg peeja. speechless tak tahu nak ckp apa. Besarnya kuasa Allahurabbi.

    Sekarang nak ckp apa pula? Yang mempunya kuasa dan pegangan undang undang pula dengki dengan dia? Cukup2la mendongak ke langit. Setakat rempit2 ni, tada sapa nak dengki. Our life and time are more precious than to think bout things like this.

    Sampai sekarang, saya tada jawapan, kenapa Allah pertemukan saya dengan org mcm nih. One thing for sure, ia adalah pedoman terbaik, i will never let myself and any of my family members to be a person like her.

    Syukur syukur ya rabb.
    Allahuakbar!

    ReplyDelete
  51. Salam Auntie,

    Wahhh byk dah entry Auntie, Dayah tertinggal. Huhuhu.

    Baru update.
    Moga Noy tabah.
    InsyaAllah, Allah ada rancangan yang lebih baik untuk awk.

    Congrate Pija.
    Mesti sangat lega. Alhamdulillah

    Auntie take care^^
    You must be very2 mom at this moment. Senyum sampai telinga x ^^ heeeee

    ReplyDelete
  52. lega! alhamdulillah, kuat ya doa seorang ibu.

    :)

    ReplyDelete
  53. syukur la auntie, pasti yang benar akan menang.

    =)

    ReplyDelete
  54. Yayyyyyyyyyyyyyyy! Syukur syukur syukur!

    ReplyDelete
  55. syukur alhamdulillah..tahniah peeja..tahniah aunty & family..syukur semuanya telah berakhir..

    ReplyDelete
  56. Alhamdulillah :)

    ada kesedihan dan ada kegembiraan :) semua ada hikmahnya.

    happy sangat baca berita ni :)

    Alhamdulillah... Syukur!

    Aishah

    ReplyDelete
  57. ALHAMDULILLAH. ALLAH makbulkan doa seorang ibu. take care, aunty

    ReplyDelete
  58. to aunty , peeja and family ..

    alhamdulillah .. :)

    ReplyDelete
  59. alhamdulilah. tahniah untuk peeja, auntie dan keluarga!

    ReplyDelete
  60. alhamdullilah....syukur...
    aunty..take care n jaga kesihatan

    zaidah saad

    ReplyDelete
  61. Syukur. Tak payah auntie nak risau pening kepala lagi

    ReplyDelete
  62. syukur Alhamdulillah aunty.. ;)

    ReplyDelete
  63. alhamdulillah....
    tahniah aunty n kak peej!
    kalau boleh sujud syukur...

    ReplyDelete
  64. alhamdulillah...

    syukur sbb semuanya dah selesai..n oso tahniahhhh peeja, best woman WIN! wahhh hehehe...

    to dear aunty,ure such a lovely mom n i adore u much! syukurlah,doa aunty dimakbulkan Allah =)

    ~siti~

    ReplyDelete
  65. aunty darling...

    tak bestnya saya terlepas keretapi. kampung takde line. huwaa. apa2 pun alhamdulillah dan tahniah buat aunty sefamily...


    :D

    ReplyDelete
  66. owh kes yang hari tu ye...tahniah..syukur la menang:)

    ReplyDelete
  67. Alhamdulillah.

    congratsz pija.dan juga aunty sekeluarga. Tuhan itu maha adil. Lagi maha penyayang. Syukur, syukur.

    Semoga melalui hari2 yg baik lagi buat aunty sekeluarga

    ReplyDelete
  68. SYUKUR DAN ALHAMDULILLAH sayang peeja.

    ReplyDelete
  69. syukur dan tahniah... walau saya tak tahu apa kisahnya (kalau auntie boleh ceritakan lebih baik... heheheh), semoga peeja, auntie n keluarga di dalam rahmat allah... insya allah

    ReplyDelete
  70. YESSSSSSSSSSS!!!!

    Alhamdullilah Syukur ^__^

    ReplyDelete
  71. dtg dr blog kak peeja..

    Syukur Alhamdulillah..
    saya kena baca balik ni..terlepas kapal terbang ni..tapi dengar je menang..so cam good news kan..
    =))soookaaa

    ReplyDelete
  72. tahniah and alhamdulillah...utk Peeja and klorga aunty.

    Kalau kita dipihak yang benar and kita yakin dengan apa yang kita buat, insyallah ia akan berpihak pada kita kan aunty?

    ReplyDelete
  73. bagus :)

    ReplyDelete
  74. yaAllah.. yea ke ?! syukur sangat sangat peeja wins ! =D

    ReplyDelete
  75. yes! akhirnya. alhamdulillah

    ReplyDelete
  76. As Salam Aunty,

    Alhamdulillahhhhhhhh!! Ya Allah, excited nya bila dengar hal nih!! Suka sangat! Orang yang benar memang akan dimenangkan. Sekarang Allah bayar cash jer. Hikkks.

    Despite hal Noy yang sedih tuh, hal nih boleh cover kesedihan tuh jugak. I mean, knowing how much Noy and Kak Peej love each other kan. :)

    Bukan rezeki Noy, tapi rezeki Kak Peej. Mungkin lepas nih rezeki Noy balik pulak.

    Semoga Allah lindungi Aunty sekeluarga.

    *excited excited*

    ReplyDelete
  77. alhamdulillah n syukurnya :))))). take care aunty :)

    ReplyDelete
  78. Salam.

    I'm your silent reader.Memang suka sangat baca blog aunty & Peej.sempoi..

    You guys the best la...blogger yg down to earth.takde la macam blogger yg kalah kes tu..(poser) ;p

    Kudos !

    -naz-

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...