THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, March 29, 2011

Alamat Kedai Urut

Ada yang bertanya kat maner kedai urut
yang auntie selalu pergi..

Hah..auntie dah scan kan biz card nya..

Kalau nak cuba...pergi lah...




Selamat mencuba..


6 comments:

  1. ooo kat sini adalah dua tiga kali pergi bukit bintang ternampak.

    ReplyDelete
  2. selalu ada persepsi yang kurang baik tentang 'kedai urut' di kalangan masyarakat. Namun bisnes ini tumbuh seperti cendawan. Pernah saya saja-saja membilang di kawasan commercial Sunway Damansara yang sekangkang kera itu shj ada tidak kurang 20 kedai urut. Adakah ini kerana bertambah ramai lelaki hidung belang atau memang rakyat Malaysia ramai yang sakit urat dan perlu diurut, wallahuaklam.

    Namun tidak dinafikan ada yang memang beroperasi secara jujur seperti kedai urut diuruskan oleh orang-orang buta. Mungkin kedai urut pun perlu dipantau dengan lebih serius oleh pihak yang berwajib bagi mengikis pandangan serong sebegini. Adakan persijilan ISO atau sijil tanda 'urut dijamin 100% halal' :)

    my 2 cents

    ReplyDelete
  3. urut refleksologi...memang minat saya & aunty sama :D

    ReplyDelete
  4. Sy pun mmg suka pergi massage baik utk blood cicurlation...tapi skrg ni susah nak dapatkan tukang urut traditional yg betul2 baik & mahir...betul x auntie?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...