Followers

Monday, January 3, 2011

Rezeki Tahun Baru

Dapat sampul surat dan cheque pd pukul 10:30 pagi
Sangat gembira
Rasa macam dapat bonus tahunan
Terkenang masa kerja dulu
Fuhhh...6 bulan gaji kalau dpt bonus
Memang loaded lah..

Bila duit extra masuk
dari Nuffnang..
Okaylah..siapa nak bagi duit kannn
He he he
Emmm....TQ Nuffnang
Kalau team Nuffnang ada yang membaca entry nih..
Masukkan Add banyak2 kat blog auntie yea..

Duit yang auntie kumpul
tak pernah cash out..

Auntie nak gunakan dgn bijak duit nihhhh
Tak tahu lah bijak ker tidak
Nak beli camera ha ha ha
gantikan camera yg dah uzur
Boleh lah snap gambar2 utk berblogging
Walaupun auntie kena top up duit auntie..
Auntie nak jugak beli..
He he he

Tapi kena uncle bawak auntie gi komplex lah
Kalau tak, kena tunggu anak2..
Anak2 pulak jenis tak sabar kalau bawak auntie berjalan2
Auntie kena dera
Dia orang suruh auntie jalan laju2..
Kan auntie jalan tertatih2

Ada sekali tuh, kena lintas jalan Zebra Crossing kat Jalan TAR
Masa dikehendaki melintas, kalau tak silap 20 saat..
Noy dan Peeja pimpin auntie laju2 utk melintas dlm masa yang
di hadkan..
Aduhhhh...sampai terkentut2 auntie..
Rasa nak pengsan auntie di buatnya
Dia orang gelakkan auntie..
Kalau boleh tak nak lagi lah lintas Zebra Crossing tuh




Sampul surat


Cheque dari Nuffnang

Tengoklah gambar sampul surat dan cheque tuh
Kelam jer..



Hopefully camera baru terang and sharp gambar nya
Uncle nak Nikon macam anak sedara punya..
Kata nya dia beli RM2K ++
Aper2 lah..Nikon ker, Canon ker
bukan auntie yang snap pun
Uncle yang selalu snap untuk auntie
Let him be happy with the new toy..

BTW terima kasih juga pada all readers..
Tanpa semua punya support auntie tak dapat
duit ni..


Contribution from all of 'YOU' are highly appreciated
TQ

13 comments:

  1. wahh uncle akan jadi PA merangkap Cameraman auntie lah yer ;)

    ReplyDelete
  2. Seronok la baca n3-n3 auntie. very down to earth. hihi ..

    ReplyDelete
  3. Kak Marina... seronok dpt toy baru... anie suka toy tu... tapi anak2 semua dah ada... jadi anie pinjam2 jelah... tu pun kalau diorang bagi photografer amatur yang dah senja diguna...

    Hehehe... seronokkan kak dpt duit nuffnang... kalau sikit pun syukur... banyak lagiklah syukur kan?

    ReplyDelete
  4. rezki tahun baru... ;)

    nikon!..mauk nikon.. ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulila..tahniah aunty..:)

    ReplyDelete
  6. its on my wishlist too...a Nikon.Tapi kena cari duit dulu.

    ReplyDelete
  7. wah, auntie..background br lg..hehehehe..congrats utk auntie..hrp rezeki bertambah la thn nih! :)

    ReplyDelete
  8. wow rezeki tahun baru!alhamdulilah

    ReplyDelete
  9. Waa..murah rezeki aunty..semoga tercapai hasrat beli new toy ok..saya da dpt dr hubby...new yr present..! =_=

    ReplyDelete
  10. rezeki tahun baru (^_^)

    ReplyDelete
  11. Kak nani beli je nikon tu, saya dah beli tapi. Tak pandai guna, selalunya anaklah jadi mangsa tolong ambikkan gambar. Ditahun baru semuga kesihatan kak nani bertambah baik, supaya dapat menimang cucu dan bakal menantu baru. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  12. pasni mesti banyak gambar kat blog auntie.. Suya baru online ni.. since sibuk sangat balik kelantan..hehehe so godek2 la entry yang terlepas

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...