THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, January 10, 2011

Rezeki Lagi..Alhamdulilah

Rezeki datang lagi..Alhamdulillah

Hari Ahad yang lepas, anak auntie PG pegi rumah adik auntie
PG selalu nyer pergi berbagai konsert baik artist luar negara
dan juga dalam negeri dengan ticket VIP.
Adik auntie memang selalu dapat allocation ticket VIP tapi dia anak branak
dah jemu nak pergi..
so pada membazir..dia akan distribute lah pada anak2 buah nyer..
dan kawan2 nyer..

Uncle juga selalu tumpang tui, tapi uncle memilih konsert atau artist yang
perform.
Alhamdulillah...memang seronok lah kalau ticket VIP sebab dapat seat yang
bestkan..

Balik nyer PG dia bawak berbeg2 makanan..

Ya Allah..banyak nya..



Udang Galah..huishhhh lebih dari 2 kilo


Dua macam Ikan Garaupa
Besar sepelipat lengan...


Kedapan dan jeruk2


Keropok Belinjau dan keropok ikan

Uncle punya lah rajin menyusun barang2 nih...
Dan dia snap satu persatu..
Masih mengunakan kamera cabuk auntie...he he he


Masa bilalah nak makan semua nih??

Terima kasih pada adik auntie..
Hanya Allah saja nak dapat membalas nyer..

Alhamdulillah...rezeki tak putus2 dari Allah..
Allah Hu Akbar..

13 comments:

  1. salam auntie..
    bestnye..alhamdulila..rejeki..:)

    ReplyDelete
  2. Fuh udang tu...menarik... =))

    Ikan tu mcm sedap buat sweet sour kan aunty..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Allah memang Maha Pemurah. Dia datangkan rezeki yang tidak kita sangka2. Teruja saya melihat udang dan ikan itu. :)

    ReplyDelete
  4. nom nom
    suya suka sgt makan udang galah
    nak nak yg fresh.. manisnyer bukan main..

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, udang galah?? meleleh ayaq lioq nengoknya...

    ReplyDelete
  6. Salam Marina,
    Rezeki, reseki..Bestnya... udang gulai lemak, ikan masak sweet sour,keropok goreng-goreng, jeruk-jeruk...jaga-jaga sikit kalau makan ye.

    ReplyDelete
  7. salam auntie...sedapnye...rezeki tu...thanks auntie sebab datang blog saya...belum kawin lagi...mudah-mudahan doa auntie jadi kenyataan...

    ReplyDelete
  8. gulp!!! udang galah!!, jeruk2 campuq!! huhuhu kecoq air liuq dah nih hahaha

    errr anty terima kasih sesangat sebab sudi singgah ke blog saye *terharu* sungguh nih. terima kasih yea anty. :))

    ReplyDelete
  9. salam auntie..

    rezeki harimau namanya tu..alhamdulillah..:)
    lama jugak tak makan keropok belinjau tu...sedap...:)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...rezeki untie..udang galah tu...goreng aje pun sedap tu...mesti isi dia gemuk2....:)

    ReplyDelete
  11. Murah rezeki untie...^_^

    ReplyDelete
  12. Murah tol rezeki auntie :)

    ayoyo..ai sukaaaaaaa sgt ngan kepala udang galah. sedapnya!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...