THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, January 10, 2011

Jemputan Makan2

SMS masuk kul 1: 30 tghhari
Jiran jemput makan2 sbab anak nya dpt 8A PMR

Lepas jer solat Zohor..auntie pun berjalan kerumah nyer
yang mengadap berdepan rumah auntie..

Amboi! nasi kerabu dan ayam percik..
Aduhhhhh! sedapnya..memang tak sama macam kerabu beli..
Memang power lah masakkan nyer..



Rambut auntie basah kot, lepas solat..
tu tudung auntie basah pun auntie tak perasan


Kawan auntie sendukkan auntie nasi kerabu tuh

Aper yang auntie kata dan tunjuk2... entah lah..
Auntie berkenan Wallpaper nyer..
He he he memang auntie bercadang nak berwall paper dirumah auntie
Noy ngan Peeja dah bawak auntie pergi Ampang Point minggu sudah
Dah pilih design tapi yang tertangguh sebab orang tuh nak kan
ukuran estimate supaya boleh budget berapa roll nak pakai..

Ishhh....Peeja kata nanti2 dia tolong ukurkan..
Bila entah lah..auntie pulak dah termimpi2 berwall paper sudah..


15 comments:

  1. Peeja dear .. mama seru tu. cepat ukur cepat. hihi ..

    Ella pun suka nasi kerabu untie. Anyway, how are u untie? hope you are doing fine di new year ni.

    ReplyDelete
  2. Fuh...nasi kerabu..best tu aunty..homemade plak tuh..

    ReplyDelete
  3. muka tukang ukur yea? hari tu langsir. mana pergi lain orang. kalau tukang ukur ada dapat % tak? hahaha

    ReplyDelete
  4. Memang cantik wallpaper tu. :)

    ReplyDelete
  5. sedapnya nasi kerabu n ayam percik....org kelantan yer untie?

    ReplyDelete
  6. muka tukang ukur?? hahahaha lawak la peeja nih,

    huh! nasi kerabu?? shedappnyer, tghari nih nak carik nasik kerabu lah hahahaha

    ReplyDelete
  7. Peeja: kesian mama, tolonglah dia ye.

    Kak Nani saya pun suka Nasi kerabu, kat telok panglima garang tak de. Kalau nak makan kena merayau pasar2 malam kat kl.

    ReplyDelete
  8. kakchik2@ella : Pasar ukuran utk wall paper tuh..hanya peeja yang melayan auntie, anak2 tak ambil kisah..
    he he he
    Sedapkan nasi kerabu..Kesihatan auntie Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. Sya : Memang best tak pernah lagi makan dimana2 sesedap macam tuh..

    ReplyDelete
  10. Peej : nak % jugak macam papa yea..
    Ramai nya 'mata duitan' dlm keluarga nih..Tak per % dlm ahli keluarga, duit tak kemana pun..he he he

    ReplyDelete
  11. kakcik : Tulah kann..cantik wallpaper tuh,
    saya dah duduk 20 tahun rumah ni, setiap dua tahun sekali kena cat dinding..sekali nih nak rasa pulak wallpaper..

    ReplyDelete
  12. softouch : A'ah jiran auntie orang kelantan.

    ReplyDelete
  13. MAPPIAU : he he he lunch nak cari nasi kerabu?? Selamat menjamu selera

    ReplyDelete
  14. sharifah : Tu lah, kalau kat tempat2 lain memang lah susah nak dpt nasi kerabu tuh..

    ReplyDelete
  15. heheheheh akak cakap camni, teringat plak mak saya dah berapa kali pesan suruh pi cari kedai wallpaper ni...hehehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...