THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, January 27, 2011

Jalan Ngereng

Tambahan Ubat Baru dari Hospital

Dah tiga hari auntie makan ubat nih..

Result..jalan macam ketam..
ngereng ker kanan, kadang2 ngereng ker kiri..
bila ambil wudhuk kena sandar, kalau tak sandar boleh jatuh..
kepala mabuk2..
Aper halllll... lah pulak..

Di sampul ubat tak de tulis aper2 nama ubat dan untuk aper
So auntie makan ikut arahan 1 x sehari sjh.

Baru jap nih..terasa di hati nak google nama ubat tuh..
Stilnox...
La...ubat tidur ker?? Auntie ingat ubat saraf!
Ishhh...padan lah jalan macam tuh..
Otak dan kepala sepatutnya tidur..
Ermmm...tuh auntie khayal2..

Semalam pun gitu, auntie gi jj dgn anak2
Rasa Berjalan atas angin
Noy terpaksa pimpin sepanjang2 masa
Auntie berpaut pada trolley baru rasa stable
bila nak bayar auntie guna credit card
nak sign tuh..auntie sign dua kali nama binti atas kertas
Erm..lantak lahhhh

Masa menaip nih pun, mata auntie kuyu2 nak tidur..
Cuaca pulak mendung..
Kena kipas...Ohhh.bye2 dearies..
Me rasa nak landinggggg..
See you guys bila kepala dah tak weng.,
He he he


20 comments:

  1. Berehatlah Pn Nani... :)

    ReplyDelete
  2. jaga kesihatan ye untie :)

    ReplyDelete
  3. take care auntie
    banyakkan berehat k

    ReplyDelete
  4. sian auntie... rehat byk2 ye

    ReplyDelete
  5. heheh..ape la hospital nih..wat auntie layan stone je kan...

    ReplyDelete
  6. Salah ubat ke apa auntie..?
    Takpun memang suruh auntie rehat banyak2 nih...^_^

    ReplyDelete
  7. selamat beristirehat ...

    bila dah segar bugar ,kita sambung cerita lagi

    ReplyDelete
  8. autieeeee mintak maaappp ... saya baca entry auntie kali ni smbil senyummm ni , rasa mcm comelnyyyyaaaaa .... auntie jaga kesihatan yea, take a good rest

    nonie deqnon - facebook

    ReplyDelete
  9. tido dulu auntie..rehat secukupnya okey..

    ReplyDelete
  10. kak nani lepas makan ubat jangan jalan, nanti rasa mabuk eloknya tidur je lepas makan ubat tu.

    ReplyDelete
  11. kakcik, VP, me suya, cik_mila83 :
    Terima Kasih bebanyak atas nasihat.

    ReplyDelete
  12. shuweet : Tulah..stone auntie dibuat nyer..Ishhh

    ReplyDelete
  13. Sue : Tak salah ubat, gamak nya Dr suh auntie rehat lah tuh..he he he

    ReplyDelete
  14. pB : Tulah, dah cukup rehat, auntie celoteh lagi..he he he

    ReplyDelete
  15. Zool : Pregnant biar benar..auntie dah tua, dah nak timang cucu dahhh..he he he

    ReplyDelete
  16. CikNon : he he he auntie kelakar yea?? Tima kasih, InshaAllah, auntie rehat secukupnya

    ReplyDelete
  17. sharifah : Tulah auntie tak tahu yang ubat tuh buat auntie gayang2..
    rasa nya auntie akan makan ubat tu dimalam hari supaya boleh cepat tidur..

    ReplyDelete
  18. harap sekarang aunty dah lega sepenuhnya.. ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...