Followers

Saturday, January 1, 2011

Hari Pertama Kalendar Baru

Masih berBBQ anak branak
kat depan rumah jer..

Tima Kasih anak2 ku..
Moga Tahun 2011 bertambah rezeki kita sekeluarga





Masih belum di bakar,
kambing dan sausages

Hot sauce yang Noy beli kat Kuwait

Emm..cold salad dalam fridge..
Tak kuasa nak ambil gambar..

Moga anak2 di luar sana bergembira bersama keluarga
atau kawan2..

28 comments:

  1. hepi new year auntie!
    aktiviti kite same.haha.
    tp kami bbq d ambang new year semalam :D
    best kan!

    ReplyDelete
  2. Happy new year Auntie!

    ReplyDelete
  3. Happy new year auntie!
    Penat sangat semalam awal tertido kat ruang tamu, terbangun midnight tengok fireworks dari tingkap besar ruang tamu my apartment. Cantik sangat :)

    ReplyDelete
  4. Wow.. syoknye.. selamat tahun baru untuk auntie sekeluarga. semoga auntie sihat selalu

    ReplyDelete
  5. Salam Auntie,

    Happy New Year to u & family ^^
    May Allah bless you and family, Amin ^^

    Sedap ke Auntie sos tu? Dah beberapa kali nampak dlm blog Auntie.. Dayah suka extra hot Nando's sedap!

    ReplyDelete
  6. wahhhhhh meriahhhh nye makanan!!!!!! family besar seronok kan buat2 mcm nih. A very happy new year to u aunty and the rest of the family!

    ReplyDelete
  7. salam tahun baru....nyum2...sedapnya...

    ReplyDelete
  8. Aslm
    Salam kenal... seronoknya tengok berBBQ...mesti riuh makan dengan anak-anak kan

    ReplyDelete
  9. Seronok bila anak beranak dapat berkumpul..makin kuat ikatan kekeluargaan :)

    ReplyDelete
  10. Salam auntie...
    owh...i love BBQ...sauce dari kuwait tu nampak menarik lah!

    ReplyDelete
  11. Selamat menyambut tahun baru unutk akak & keluarga!

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru aunty..
    aktiviti kita sama bezanya sya dan keluarga besar sya berada di CH bbq bersama sama sangat sangat seronok aunty,
    bayangkan semua ahli keluarga sya adalah seramai 24 orang memang riuh suasana..seronok dapat bawa ibu dan ayah berjalan jalan ;p

    ReplyDelete
  13. bella : Best kan sekali sekala berBBQ

    ReplyDelete
  14. Leen : Happy New Year to you too..

    ReplyDelete
  15. Melati : Aduhh..bestnya dpt tengok bunga api, kat rumah auntie tak nampak kena drive out kat atas bukit di Taman auntie jugak, tapi sejak akhir2 ni auntie dah tak gi lagi.

    ReplyDelete
  16. Yati : Wowww..memang best..he he he

    ReplyDelete
  17. Dayah : Wsalam, Happy New Year to you too..Hot Sos tuh sedap auntie suker sangat..buat BBQ lebih terasa lazat nyer..Terliur auntie ingatkan BBQ tuh..he he he

    ReplyDelete
  18. Lilred : Memang best bila berkumpul ramai2..hopefully end of this year boleh berkumpul lagi, plus a cucu too..InshaAllah..

    ReplyDelete
  19. hunnny : Memang yummy..Selamat Tahun Baru to you too.

    ReplyDelete
  20. geraugebang : Memang seronok berkumpul..dpt quality time dgn anak2..Alhamdulillah
    TQ for visiting auntie's blog.

    ReplyDelete
  21. brutalsolo : Selamat Tahun Baru to you too. Tima kasih tinggal jejak..
    he he he auntie follow yr blog

    ReplyDelete
  22. Siti : Sos tuh memang sedap, auntie terpaksa order lagi melalui kawan anak auntie.

    ReplyDelete
  23. Dinas : Selamat Menyambut Tahun Baru to you too.

    ReplyDelete
  24. sayang2ibu : Seronok kan bila berkumpul keluarga ramai2..

    ReplyDelete
  25. bestnyeee BBQ... =_=

    ReplyDelete
  26. tika ni, saya pun bergumbira..berlending bersama anak kicik..first time dia dpt duduk dengn sendirinya.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...