THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, March 28, 2010

Pembuka Hati

ting tong! (bunyik loceng)

salam...
anty sehat ka??... den nunggu lamo ni nak abish citer ..

anty ... ooo anty ...

Ngee...... comment nih pembuka pintu hati auntie nak continue berblogging...setelah hampir tiga minggu kot..

Terima Kasih S.C.H.A

http://akudidiari.blogspot.com/


Auntie tak tahu nak link kan ker blog beliau..nak tunggu peeja tak bangun2 lagi..

so...visitlah blog S.C.H.A tuh.. he he he

Entah aper aper lah auntie kannn....

Anyway..selama nih auntie mendiamkan diri seketika sebab mcm2 perkara berlaku dalam keluarga yg menyayatkan perasaan dan jiwa.

Di samping tuh juga.

Kesihatan juga tak berapa sihat.

Komputer pulak di sambar petir, modem dan router kena sambar..

Ujian2 nih semua auntie boleh lalui..Alhamdulililah..

Hati auntie tenang..

Tidur auntie lena

Makan auntie lalu

Mandi dua tiga kali sehari auntie basah

Solat auntie khusyuk

Bukan kah itu nikmat ???

Jumpa lagi...

Monday, March 15, 2010

Hilang Cinta Ku

Aduh, mana pegi mood cinta nak menulis....

So title auntie buh mcm tuh..

Auntie banyak meluangkan masa dengan tengok DVD,
uncle sekali beli, borong sampai 15 DVD.
Bila dah tengok, penat nak baring...

Kesihatan pun kurang sihat...meragam jer badan nih...
Akhir nya, auntie perasaan apa yg menyebabkan auntie bisa2 badan...

Ohh!! musim mangga dah bermula..
Favi auntie mangga, sekali makan dua biji..

Satu lagi, tapai vanilla ice cream..
Makan jer, sure badan sakit dan bisa2.

Minuman Gassy berdozen2.

Semua benda2 ni belambak2 dalam peti ice auntie...

Uncle beli..utk siapa makan??

Macam maner nak tahan!!!!

Kata uncle.....kencing manis ubat dia 'Jaga mulut'
Apa tuh?? Tanya auntie

Tahan makan, jangan makan benda2 manis...
Dah pernah pergi dengar 3 kali dietician advised tapi masih lagi makan benda2 yang tak patut..

Emm..senang lah cakap tapi sekali sekali tuh 'teringin lah'

Teringin padah nya terbaring..

Saturday, March 6, 2010

No more goyang goyang

I'm back in KL dah seminggu..

Tapi tak de mood nak update.

Berubat kat kampong tuh, meringankan badan dan kepala auntie tak bergoyang2 lagi..selalu nya macam Parkinson..

Ohhh...TQ Allah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...