THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, December 27, 2010

Undangan

Di sebabkan tak sihat
Tiga undangan auntie tak dapat pergi
Tapi uncle pergi sensorang

kenduri kawin anak kawan



Cenderahati nya berisi wajik

Pengantin Perempuan nya Doktor
Super Senior Peeja kat MRSM Trendak

Khemah2 di pasang di padang bola depan rumah kata uncle




Siap ada kumpulan silat lagi


Emmm...satu lagi majlis berkhatan dan beraqiqah jiran auntie
Buat di Dewan berdekatan rumah, pun tak dapat auntie pergi
Mewah sambutan nyer


Tempat mengaji


Jemputan yang hadir

Persiapan yang mewah
Uncle ada bawak balik cenderahati untuk majlis ni
Cantik tapi auntie tak lak snap
Dah masuk dlm almari..




Uncle (tengah) bersama2 jiran auntie

Satu lagi majlis kawin
Anak kawan auntie
Majlis di adakan di Grand Dorsett Subang
Di sebabkan kenduri tuh kawan auntie
yang uncle tak kenal..
maka uncle segan nak pergi
so tak de gambar kenangan

Bila lah auntie nak kuat dan sihat
banyak undangan menanti lagi..

Auntie harap kesihatan auntie sihat
bila kenduri anak sendiri nanti

23 comments:

  1. salam aunty
    tak apalah kot, uncle dah wakil
    jaga diri ye...
    kalau ada kenduri di rumah aunty nanti mesti ramai yg menolong, jgn risau..

    ReplyDelete
  2. Allah nak aunty rehat2 kat mah tu..biar cepat kurang kesakitan yang aunty alami...apapun wish u always be happy with the lovely family especially loving n caring hubby..sharing is caring.. ;)

    ReplyDelete
  3. Majlis berkhatan dan aqiqah pun dah macam majlis perkahwinan. Meriah betul! :)

    Semoga Pn Nani sihat segera dan dapat memenuhi jemputan2 yang akan datang. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  4. Salam auntie, saya doakkan auntie sihat selalu hendaknya. Saya pun menjaga emak yg sedang sakit. Mintak Allah tabahkan diri auntie sekeluarga.
    Saya yang bernama Noorghafura

    ReplyDelete
  5. take care auntie.
    moga cepat2 sihat and enjoy ur life macam selalu :)

    ReplyDelete
  6. salam auntie..moga segera sihat...
    saya agak lama tak ke sini.sibuk sikit kebelakangan ni.blogwalking pun ala siput ja..

    ReplyDelete
  7. Aunty,

    yg kat Grand Dorsett tu bila kendurinya?? sy pun ada attend wedding kat situ baru2 ni (Sabtu 25/12)...

    Ann

    ReplyDelete
  8. auntie, cepat2 sihat tau...

    ReplyDelete
  9. nk buat mcm mana aunty, dah aunty tak sehat.rasa2nya yg menjemput pun paham keadaan aunty.lgpun dah ada uncle wakilkan, so aunty doakan je lah majlis yg menjemput tu diberkati.aunty byk2 rest ok? muah :)

    ReplyDelete
  10. sayang2ibu : Emm...kalau rumah auntie berkenduri, entah lah auntie benar2 risau sebab bila duduk di taman memang payah lah orang nak menolong, kebanyakkan nya berkerja.

    ReplyDelete
  11. Mus : Betullah Allah telah tentukan auntie berihat dari berkerja berat. Auntie harus banyak 'beringat' dan mendekati Allah sebanyak mungkin.

    ReplyDelete
  12. Kak cik : Tulah, bersusun majlis undangan tapi masaalah nya, saya tak larat berdiri atau duduk lama2..perlu baring banyak. Emm...moga kesihatan beransur baik. Tima kasih Kak Cik.

    ReplyDelete
  13. Noorghafura : Moga Allah memberi berkat kerana menjaga ibu. Amin

    ReplyDelete
  14. me suya : InshaAllah..life goes on..selagi ada nyawa dibadan.

    ReplyDelete
  15. ieda : TQ jengok blog auntie walaupun sibuk..he he he

    ReplyDelete
  16. Ann : Kat Dorsett hotel tuh, kawan auntie yg bernama Dato Mokhthar dan Datin Nora tapi 2 minggu yang lalu.

    ReplyDelete
  17. Ai : He he he Nasihat orang sakit pada auntie yang sakit. Moga kita berdua sembuh dari penyakit.

    ReplyDelete
  18. LSS : Tulah, auntie memang amat2 gembira kalau dapat meraikan majlis kenduri kendara kawan2 tapi keadaaan tak mengizinkan, Alhamdulillah, uncle menwakil setiap undangan.

    ReplyDelete
  19. SALAM,
    DIDOAKAN SIHAT KEMBALI SECEPAT MUNGKIN. TAK DAPAT PERGI, ADA WAKIL, ALHMDULILLAH

    ReplyDelete
  20. LF : Wsalam, Tima Kasih Dato

    ReplyDelete
  21. salam auntie..
    moga auntie sihat selalu..bestnye tgk org kawen..:)

    ReplyDelete
  22. untie, get well soon yer.....
    rehat byk2, tenangkan fikiran....

    kenduri kat rumah untie tu kenduri sapa pulak???

    iekan78

    ReplyDelete
  23. moga cepat2 sembuh aunty dan banyakkan berehat.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...